Újdonság a polcomon | Bioderma Atoderm SOS Spray

Pár hete debütált a Bioderma újdonsága az Atoderm SOS Spray. Az újdonságról érdemes tudni, hogy azonnali megoldást kínál egy lépésben. Nap bármely szakában használható enyhe vagy erős viszketés esetén. Arcra és testre egyaránt használható felnőttek, gyermekek és csecsemők részére egyaránt, bármelyik napszakban. El is lehet kenni, valamint hagyni megszáradni, és bármilyen szögben kifogástalanul működik.  


Ezek a tulajdonságok mind izgalmasan hangzanak, én ekcémával küszködöm a Párom pikkelysömörrel és hideg ekcémával. Rettenetesen csúnya szokott lenni a keze, vérzik és nagyon nehéz kordában tartani. 

Ami elsőre kíváncsivá tett a spray kiszerelés. Azt kell mondjam, hogy igazán praktikus ez a megoldás, mert célirányosan lehet kezelni azokat a részeket, amelyeket szeretnék elmulasztani. A belőle kifújt krém sárgás színű, illatmentes. Az állaga sűrű, de könnyű eldolgozni. A száraz részek pillanatok alatt beisszák a krémet. Valóban a hidratálás azonnali, a feszülő, a viszkető és égető érzés egy-két percen belül valóban enyhül vagy teljesen megszűnik. Érdemes kiegészítésként használni más Atoderm termékkel, hogy tartósan megszüntesse az atópiás bőr okozta kellemetlenséget. 
Kétféle kiszerelésben kapható 200 ml-es és 50 ml-es. A kisebb kiszerelés praktikus, hiszen bármikor magunkkal tudjuk vinni, hogy azonnal enyhítsük a viszkető érzést, enyhítsünk a bőrszárazságán és az ekcéma fájó tünetein.

Összességében egy valóban hatékony kozmetikumnak tartom, amely ténylegesen betartja az ígérteket. Érzékeny bőrűek is bátran használhatják, hiszen azonnali megoldást nyújt az atópiás bőr kezelésére. A praktikus 50 ml-es kiszerelés bármikor és bárhol használható. További előnye, hogy csecsemők és gyermekek esetében is használható.

A Bioderma Photoderm SOS Spray-t keressétek a patikákban vagy online a Dermashopban.

Nincsenek megjegyzések