Lush Valentin-napi újdonság: Tunnel of Love szappan

A Valentin-nap megosztó dolog kis hazánkban, mi a párommal ugyan nem különösebben ünnepeljük, de azért akadnak az ünneppel kapcsolatban olyan kiadások, amelyek elrabolják a szívemet. 
A Lush Valentin-napi kollekciójában üdvözülhetünk új, valamint visszatérő kedvenceket is. A posztban szereplő Tunnel of Love szappan az egyik újdonság.


Tudomásom szerint, elég sokan nem kedvelik a szappanokat. Én ebben is kivétel vagyok mert szívesen használok tusfürdők mellett illatos és kímélő szappanokat. A Lush szappanok hatalmas kedvenceim és szívesen fedezek fel újdonságokat belőlük. Hivatalos voltam a Lush Valentin-napi találkozójára, ahol közelebbről is megismerkedtünk a kollekcióval, valamint a parfümökkel. Elmondhatom, hogy a Tunnel of Love első szaglásra szerelem volt, pillanatok alatt az orromba és onnan a gondolataimba férkőzött ez az illat. Nem győztem rájárni és végül úgy alakult, hogy másnap vett nekem a Párom egy jókora darabot belőle. A szappan különlegessége nem csak a kinézetében rejlik, hanem a szív alakú puha krémben. Ez a sheavajra hajazó krém teszi igazán lággyá és krémessé a szappan habját, amely tökéletesen hidratálja a bőrt. Egyáltalán nincsen törölközés után az a jellegzetes csikorgó érzet a bőrön. 
Az illata egy az egyben rágógumi, aki lemaradt a Snow Fairy tusfürdőről (mint én) annak jó alternatíva lehet ez a szappan. Igaz a Snow Fairy valamivel édesebb a Tunnel of Love citrusosabb. 
Ez a vidám rágóillat órákon át érződik a bőrön. Sajnos egyetlen hátránya van a szappannak, hogy viszonylag gyorsan fogy. 

A Tunnel of Love szappant megtalálhatjátok a webshopban is, valamint érdemes valamelyik Lush üzletbe is betérni és megszaglászni mindent élőben. 

2 megjegyzés

  1. A szappanokat én nem szeretem, de a Snow Fairy tusfürdő illatát imádom :D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szerintem ez egy kifejezetten jól sikerült szappan. Ha választanom kéne egyet, akkor csak ezt :). Érzetre is olyan, mintha tusfürdővel fürödnék. :) Ez is hasonló, de rágógumisabb. :)

      Törlés