Valentin-napi ajándékötletek és nyereményjáték

Azt mondják, hogy a Valentin-nap azért jött létre, hogy lerövidítse a várakozási időt karácsony és húsvét között. Január általában elég siváran telik mindenkinek, a kezdeti lelkesedés pedig elmúlik február közeledtével. Én nem tartom ezt az ünnepet giccsesnek vagy hivalkodónak. Nincsen bajom azokkal akik ünnepelnek és azokkal sem akik morognak. Az élni és élni hagyni elvet követem ebben is. Ez a bejegyzés azoknak szól, akik szeretnék párjukat meglepni vagy magukat kényeztetni.

Szerencsére a Notino kínálatában számos ajándékötlettel találkozhatunk a hölgyeknek Valentin-nap alkalmából. Szerintem sok hölgy örül egy jól megválasztott parfümnek, pláne akkor, ha a régóta kinézett illatról van szó. Sok kezdő sminkes örülhet egy ecsetkészletnek, hiszen annyiféle színben és variációban kaphatóak, hogy a lehetőségek tárháza szinte végtelen. Egy jól összeválogatott kozmetikai csomagnak is biztos örülne a szerelmünk, legyen szó idősebb vagy fiatalabb korosztályról. A Notino rengeteg lehetőséget ad a hölgyeknek, lányoknak és asszonyoknak arra, hogy megajándékozzák magukat, vagy akár célzó jelleggel szívük választottjával is tudathatják mire vágynak. 


Természetesen a férfiakról sem szabad megfeledkezni, ha meglepetésekről van szó. A Notino számos ajándékötlettel szolgál a férfiak számára is. Adhatunk a kedvenceit tartalmazó kozmetikai szettet vagy hajra való terméket. Az én párom előszeretettel használ waxot a hajára, ha biztosra akarok menni, mindig valami újdonságot keresek neki a hajformázók közül. De ha tanácstalanok vagyunk, hogy mégis minek örülne egy ajándékutalványt is adhatunk, amelyet ő maga vásárolhat le. 

Ez még nem minden, jelenleg egy szuper nyereményjáték fut a Notino weboldalán. Döntsd el Te, hogy melyik Magyarország legvonzóbb illata. A nyeremény egy 366 ezer forint értékű kozmetikai csomag, amelyet személyre szabhatsz és egész éven kitart. Ehhez nem kell mást tenned, mint ezen a linken szavazni a kedvenc illatodra: https://www.notino.hu/verseny/Nincsenek megjegyzések