Calena: Szimfónia fürdőtea

Pár nappal ezelőtt láthattátok mi lapult a Pure by Pixiboxban, azóta pedig elhasználtam ezt a csodás Calena fürdőkészítményt, így itt az idő, hogy bővebben is írjak Nektek róla.
A Calena termékeivel már korábban megismerkedtem, akkor is egy Pixi kiadás keretein belül. Valamint interjú is készült a márkáról, amit ITT elolvashattok, csupa érdekes információt tudhatok meg.
Nem tudok elmenni a csomagolás mellett szó nélkül, hiszen az egyik legszebb, legnőiesebb külsőt a Calena kölcsönzi a termékeinek. A Szimfóniás dobozban találhatjuk meg a kis zsákocskát, amit tele van növényekkel, valamint argánolajos fürdőkészítménnyel.

Termékleírás:

"Minden Szimfónia termék gondosan válogatott kamilla és hársfa kivonatokat tartalmaz. Ez az értékes kamilla és hársfa növényi kombináció antioxidáns, feszesítő és nyugtató hatóanyagokat tartalmaz."


A dobozt kinyitva azonnal megcsapja az orromat a citrus frissítő illata. Tudtommal a körömvirágnak nincsen illata, viszont gyulladáscsökkentő hatással rendelkezik. A termék a benne lévő olajoknak köszönheti a citrusos illatot, ami amellett, hogy frissnek érződik, érzek benne egy kis édes aromát, ami valószínűleg a kakaóvaj tartalom miatt van.
Teli kád vízbe tettem ezt a kis zsákot, és benne hagytam egészen a fürdőzés végig. Mivel nekünk nagy kádunk van, így egyszer tudtam felhasználni a terméket. Újrahasznosítható, hiszen a kiürült zsákot magunk is megtölthetjük gyógynövényekkel, és készíthetünk bele sheavajas, vagy kakaóvajas "bombákat".
Nagyjából 10 perc alatt oldódik fel a kakaóvaj, ami olajossá teszi a vizet, így a garantálja a bőrünk pár napos hidratáltság érzetét. A citrusos illat nem marad meg sokáig a bőrön sajnos.


Összességében a szép dobozok/tégelyek/adagolók mellett a belbecs is fantasztikus, ha Calenáról van szó. Igazán élmény volt ezzel a termékkel fürdőzni, hiszen arra a 30-40 percre amíg a fürdőszobában tartózkodtam, teljesen el tudtam lazulni, és a bőröm is tökéletesen hidratált volt pár napig.

A Calena Szimfónia fürdőteát EZEN a linken tudjátok megvásárolni 1590 forintos áron. Viszont nézzetek szét a többi termékük között is, mert a kézkrémjeik is fantasztikusak.

Ti próbáltátok már a Calena termékeit?

Nincsenek megjegyzések