Tavaszváró kihívás: Virágok


A soron következő témánk a Virágok. Szerintem ez az a minta, ami mindig aktuális tud lenni, évszaktól függetlenül. Én magam is kedvelem a virágokat, a kedvencem a tulipán. Sajnos nem nagyon élvezhetem a virágokat a lakásban, hiszen mindegyikre allergiás vagyok, aminek porzója van. Persze, a remény hal meg utoljára, ha valaha kigyógyulok belőle, tuti nagyon sok virág lesz majd a lakásomban.

Soha nem festettem még holo lakkra, nyomdázni se nagyon szoktam rá. Picture Polish lakk esetében meg pláne elképzelhetetlennek tartottam, hogy alkossak. Mert ezek a lakkok úgy tökéletesek ahogy vannak. Aztán mégis úgy alakult, hogy a Cosmosra festettem. Nem volt kedvem lemosni még, de már az ujjaimban volt az alkotás vágya. Ez lett belőle:
Valamelyik Moyou Tropical lemezen van hasonló minta, az ihletett a készítésekor a manikűrnek. A virágokat először fehér akrill festékkel rajzoltam meg, hogy ne üssön át a kék minta a festéskor. 
Majd utána pedig elkezdtem felvinni a színeket rá. A porzó egyértelműen sárga, a virág pedig rózsaszín (mily meglepő), és lila lett. A szirmok kívülről világosodnak, és befelé sötétednek. Élőben sokkal jobban tetszett az összhatás, lehet matt fedőlakkal szebb lett volna a végeredmény. 

Mindenesetre örülök, hogy valami olyat próbáltam ki, amit eddig másoknál láttam. Igazából élőben tetszett magamon a minta, meg úgy az összhatás is, mégsem tudtam hosszabb ideig elviselni...úgyhogy inkább lemostam. Remélem majd a sok gyakorlás meghozza gyümölcsét.  


Nektek, hogy tetszik?

Többiek munkái: 

14 megjegyzés

 1. Igazán tavaszias lett, nekem nagyon tetszik!(-: Általában én is csak egy-két ujjra nyomdázom ilyen lakk esetén, sokszor tényleg kár bármivel is eltakarni. Sokszor inkább krém alapot adok ezeknek a mintáknak. (-:

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Köszönöm szépen ^_^ ugye? Ezek a lakkok önmagukban díszek szerintem :)

   Törlés
 2. Hu nagyon szép lett, azt hittem nyomdáztad először! Nagyon tetszik, ügyesen megfestetted! Ezek a lakkok tényleg önmagukban is szépek, de nem árt nekik egy kis minta szerintem ;)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. De cuki vagy! Köszönöm szépen ^_^ Vannak holok amik szerintem is igénylik a mintát. Pl a RDL Nude holojával jól mutat egy kis fekete :).

   Törlés
 3. De jók ezek a színek együtt. A szép lakkoknál én is csak 1-2 körömre szoktam mintát tenni.

  VálaszTörlés
 4. Jaj, de szépek ezek a színek együtt, és minta is csodás lett, nagyon tetszik! :)

  VálaszTörlés
 5. Nagyon szép :) Minden elismerésen.

  VálaszTörlés