Tavaszváró kihívás: Vidámság

A mai témánk a Vidámság. Ez az egyik téma, amire nehezen találtam ötletet, és a megvalósulása sem volt olyan egyszerű, mindig sikerült a lakkozásba nyúlni. 
Igazából vidám természetűnek is tartom magam, hiszen nagyon szeretek nevetni. Annyira, hogy mások már nem a poénon nevetnek, hanem azon, ahogy nevetek. Mert állítólag jóízűen, és őszintén tudok nevetni. Az egyik legfontosabb, és a legjobb dolognak tartom az életben a vidámságot, a nevetést.

Még korábban rendeltem egy héhé lemezt, amin csupa vidám és édes dolgokkal van tele. Így nekem sem kellett több vidám színekben felnyomdáztam a körmeimre a gyermeki vidámságot. Remélem ez a gyermeki vidámság még sokatokban ott rejtőzik.Abszolút a színekre helyeztem a hangsúlyt, hogy minél harsányabb legyen, minél színesebb. Az Essence sárgája tökéletes vidám alapnak bizonyult, a kék a lila, a zöld, a rózsaszín, valamint a piros mintáknak. A színeket a lemezre random mód pöttyöztem, azért ilyen furcsa az ombre hatás. 


Szerintem egész jól sikerült visszaadnom a vidám hangulatot, hiszen itt a tavasz, ilyenkor mindenki felszabadult a téli hónapok szürkesége után. Nekem is jól esik világosabb színeket viselni a körmeimen, és bohókásabbnál bohókásabb mintákat készíteni.


Nektek, hogy tetszik?

A többiek munkái:


16 megjegyzés

 1. Jó ez a sárga szín. Meg nem mondom miért tetszenek a sárga körömlakkok, de valahogy tetszenek. Kell egy tavaszra :)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Nekem is tetszenek. Meg az élénk zöldek. Szerintem ebből érdemes olcsóbbat választani, ha van Kanadában erre lehetőség :)

   Törlés
 2. Nagyon szép lett! (-: Tényleg nagyon szép színe van ennek az Essence lakknak! Igazi vidám, tavaszias manikűrt alkottál. ((-:

  VálaszTörlés
 3. Imádom a cukorfalat elefántocskáidat! :)
  Úgy látom, az alapszínt tekintve hasonlóan gondolkodtunk! :D

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. :D Biztos nem véletlen ^_^
   Köszönöm szépen:)

   Törlés
 4. Jaaaj ez annyira cukiii :) Akarom :D Tökéletes! :)

  VálaszTörlés
 5. Annyira de annyira szuper lett! Nagyon tetszik, valóban vidám, remekül feldobja az ember napját, a vidám pillanatokhoz pedig egy kis pluszt ad :)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Örülök, hogy így gondolod, köszönöm szépen:*

   Törlés
 6. Aranyos :) Ez az alapszín nekem is tetszik, nagyon eltalálta a gyártó!

  VálaszTörlés
 7. Wow, irtóóó cuki és tényleg nagyon vidám! Ez az Essence lakk meg ohhhh... asszem felkerült a wishlistemre, annyira szép színe van!

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Köszönöm szépen ^_^ Nekem is elfogyott a sárga lakkom, úgy akadtam rá. Úgy látszik jó döntés volt :)

   Törlés
 8. Nagyon jók a színek és a minták is, tényleg vidám hangulatot áraszt a manikűr. :)

  VálaszTörlés