Darabok belőlem

Sziasztok Lányok!

Úgy gondoltam én is beállok a sorba az and that's who I am hullámba.
Mindig szeretem olvasgatni más személyes bejegyzéseit. Ezt a sorozatot "Darabok belőlem" címmel fogom posztolgatni, 5 személyes dolgot olvashattok rólam bejegyzésekként.

Lássuk az első képet
Az egyetlen együttes akiket még mindig ugyanolyan hévvel és rajongással szeretek 2000 óta. Végig kísérték számaikkal a tinédzser és a felnőtté válásom éveit is. Egyetlen banda akikkel bármilyen életszakaszomban tudtam és még a mai napig is tudok azonosulni. Olyan mintha az én gondolataimat, fájdalmaimat dalolnák el, és Chester hangja számomra az a HANG ami kifejez mindent ami belőlem jön. Mindent úgy énekel ahogy én is énekelnék, ahogy hallok, ahogy érzek, akkor ordít mikor én is ordítok és akkor énekel lágyan mikor én is nyugodt állapotba kerülök. Egy biztos, Ők mindig velem vannak, és mindig velem is lesznek, mert ők minden amit a zenében képviselni lehet, ami engem a zenében megtestesít. Már csak egy koncert hiányzik az életemből :)


A világ legjobb sorozata! Profilozó akarok lenni :) Szerintem nagyon sokat lehet tanulni a sorozatból az emberek viselkedéséről, a karaktereket is imádom egytől egyig, főleg mióta újra összeállt a régi banda ( ugye volt egy váltás mikor két szereplőt elbocsájtottak a sorozatból, de a rajongóknak hála visszakerültek), igaz Emily Prentiss-t játszó színésznő távozik a sorozatból :(  Szóval mondhatjuk, hogy Gyilkos Elmék fanatikus is vagyok. :)
A horoszkópom Bika. Mondhatni tipikus bika tulajdonságokkal rendelkezem. Persze van ami nem teljesen jellemző rám pl: a bikákra azt mondják a türelem minta példányai, nos én nem a türelmemről vagyok híres. A napi leírós horoszkópokban nem hiszek, de a jellemzéseknek szerintem van némi alapja, első kérdéseim között az szokott lenni kinek mi a horoszkópja így fel tudok készülni nagyjából arra milyen ember is a másik, sose lőttem mellé.

Utálok vásárolni, de ezt kifejtettem bővebben a ruhás zsákmányos bejegyzésben. Bármilyen szépségápolási terméket megveszek és a világ végéig is elmegyek akár, de ruhát ki nem állhatok vásárolni. Mondjuk ha egyen alkatom lenne a próbababákkal lehet nem lenne olyan vészes, de a homokóra alkatomra nehéz olyan ruhát találnom amibe jól is érzem magam, és még jól is áll.

Mondhatni elég korán megismerkedtem a japán rajzfilmek világával. Én abba a csoportba tartozom akik a Mumint, aTritont és egyéb más japán animét néztek, persze akkor még nem tudtam tudatosan, hogy az, de ezek voltak a kedvenceim ( az Én pici pónim mellett..), aztán jött a Dragon Ball és a Sailor Moon, onnantól kezdve nincs megállás. Minden érdekel ami Japánnal és a kapcsolatos, a zene, anime, manga, regények, kultúra, ételek, hitvilág, emberek.


Ez lenne az első adag, remélem tudtam nektek újat mutatni magamból.
Rátok igaz valamelyik ezek közül?
További szépséges hétfői napot!
Azrail


2 megjegyzés

  1. Gyilkos elmék!!! Imádom, nagyon-nagyon szeretem, és a Bárányok hallgatok visszanézésekor érdekes volt meglátni benne a gyökereket :-)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. :-D nah egy közös pont :) ennek örülök :) amúgy pont a napokban meg akartam nézni a bárányok hallgatnakot :-) most kíváncsi lettem. De az összes pszichopata filmre jó tanulsággal szolgál a sorozat. No meg az életben is apró dolgokban segít eligazodni :)

      Törlés