Manna szappan- zsákmány

Sziasztok Lányok!

Ma a Manna szappanokról olvashattok részletes bejegyzést, illetve mit is rendeltem, ha érdekel kattintsatok a tovább gombra.

Nekem ez már a második rendelésem a Manna szappantól, írtam már korábban hogy fél éve kijött az ekcémám (teljesen váratlanul a családban senkinek sincs se ekcémája se pikkelysömöre), voltam vele bőrgyógyásznál, ő is megállapította, hogy sajnos a jobb kézfejemet az ekcéma csúfítja el. Ő felírt nekem egy krémet, de én adtam esélyt a natúr kozmetikumoknak, amit nem bántam meg, választásom Mannáékra esett, sok jót olvastam róla.
Mint már írtam, nekem ez a második rendelésem, az első bejegyzést ITT olvashatjátok.
Részletesen az előző bejegyzésben nem tértem ki a termékekre, mivel már használom őket két hónapja úgy gondoltam itt az ideje bemutatni részletesen is.
A csomag kibontás után:

Nagyon gyorsan hozzák ki a csomagot, pénteken adtam le a rendelést 14.00 előtt és ma már ki is hozta a futár, ha minden munkanap 14.00-ig leadja valaki a rendelését azt másnap kihozzák, külön piros pont érte :) A futár is megismert, rám nézett és azt mondta: " te vagy a cicás lány" :D a három macska miatt a házban :) Eddig a nevem miatt jegyeztek meg :D Szóval így nézett ki a doboz tartalma miután felbontottam a csomagot :)A termékek:
Balra a barátnőmnek rendeltem problémás bőrre való csomagot, megkértem, ha már használta egy hónapig írjon részletesen róla, és lesz róla teszt.
Amit én rendeltem:
Egy 5 darabos mini kiszerelésű virágvíz, azt láthatjátok a dobozban középen, valamint megint rendeltem ekcéma csomagot, amihez járt egy shea vaj 15ml-es kiszerelésben, és egy kis szappan aloe vera és citromfű illatban.
A virágvízek:
Balról jobbra:
Szantálfa, borsmenta, rózsa, jázmin, kamilla
Kipróbáltam mind, hogy milyen illatra, szantálfa elég fiús és a borsmenta is.
Ezek natúr testpermetek, nincs benne semmilyen adalékanyag, úgyhogy kíváncsi leszek mennyire lesznek tartósak. A kamillásat meg ajándékba fogom adni, pedig nagyon finom illata van, de allergiás vagyok rá, nem kockáztatok, úgyhogy mikor láttam neten, hogy van benne kamilla már tudtam is, hogy kit lepek meg vele :)


Nagyon meg vagyok elégedve az Ekcéma stop csomaggal, 4 szappant foglal magába, és azt javasolják, hogy az olíva olajos szappannal kezdjük a kúrát, és utána bármelyik szappan használhatjuk. Én így tettem, és tényleg elmúlt az ekcémám, volt hogy hetekig nem látszott semmi a bőrömön ( nyilván mosogatok itthon, meg mosok néha kézzel is mert van amit gépben nem lehet, így elő jön az ekcéma, vagy esetleg bármi "lelkimegrázkódtatás" ér akkor is), de ez a szappan csomag hamar elmulasztja a tüneteket, és ismét szép lesz a kézfejem.
Az első időkben felerősíti az ekcémát, de utána nagyon szépen helyre hozza. Nagyon örültem a kis apróságoknak, mert tényleg jók az ekcémára, így nem kell őket külön megvásárolnom, úgyhogy ez is nagyon szimpatikus a Manna szappanéknál, hogy gondolnak a vevőre. Első csomagba fahéjas szappannal leptek meg, aminek mennyei illata volt és sokáig érződött.
Nos ennyi lett volna Mannaék részletes bemutatása.
Ismeritek ezeket a termékeket? Ha igen mit használtok a Manna szappantól? Mennyire vagytok a natúr kozmetikumok "hívei"?
További szép napot!
Azrail

Nincsenek megjegyzések