Smink kihívás 2.

Sziasztok Lányok!

Ma a smink kihívás 2. részét hoztam el nektek!

Hogyan tanultál meg sminkelni?

Szerintem mint a lányok többsége...magamtól :) Nyilván ahogy idősödtünk tippeket adtunk egymásnak, hogy mit hogyan kell csinálni, ezt meg azt, mivel érdemes az arcra vinni stb stb.
De sose jártam smink tanfolyamra, nagyon szeretnék egyszer elkezdeni sminkelni tanulni, de irtó drága egy ilyen tanfolyam, megélni nem szeretnék belőle, szóval kissé borsosnak tartom az árát, hogy magam szórakoztatására meg tanuljak hivatalosan is sminkelni. Majd ha egyszer annyi pénzem lesz, hogy ne tudjam mire elkölteni, akkor esetleg egy ilyen tanfolyamra befizetek, addig meg alkalmazom magamon a jól bevált módszereimet.
Annak idején a kozmetikus barátnőmtől sok smink tippet kaptam, így mondhatjuk, hogy tőle tanultam sminkelni, illetve egy "felnőtt" barátnőmtől, és most pedig a legjobb barátnőm jár sminkes tanfolyamra, őt is folyamatosan faggatom, ha minden jól megy, és ő beleegyezik akkor lesznek Ő általa készített sminkek a közeljövőben a blogon.

Ti hogyan tanultatok meg sminkelni?

4 megjegyzés

 1. Én is úgymond "magamtól", illetve folyamatosan kisérletezik az ember :) Másrészt női magazinokból is sok hasznos tippet lehet ellesni.

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Tényleg igazad van, a magazinokat kihagytam :D Pedig olvastam is őket, meg volt amit onnan lestem el :)

   Törlés
 2. Én is magamtól tanultam :) kb. egy éve folyamatosan nézegetek videókat youtubeon, ott is nagyon sok újdonságot látok, amit néha kipróbálok.

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Youtube-on én is nézegettem sminkeket, ott is hasznos dolgok vannak az igaz :)

   Törlés