Darabok belőlem III

Sziasztok Lányok!

Ma megint hoztam egy adag ötöst magamról

Szőke lennék, most közép szőke vagyok, de volt már extra világos szőke is. És a szőkében mindenféle színek, rózsaszín, kék, lila, vörös stb. Szeretek szőke lenni. Ami most van nagyon hasonlít az eredeti hajszínemhez (szőkésbarna), azt hiszik nem festett a hajam, mivel a szemöldököm pont olyan színű. Meg szoktak lepődni mikor elárulom, hogy ez sajnos nem eredeti szőke :D A szőke függőséget okoz....

Beszélek álmomba. Nem mindent lehet érteni azt mondják :D Illetve nyögök, nyöszörgök, dobálom magam...fiatalabb koromban jellemzőbb volt, bár szegény páromat is kifúrom az ágyból, és néha beszélek hozzá...vagy hát nem is hozzá magamnak :D Gyerekkoromtól kezdve van ez a beszélek az álmomban dolog.


Azon kevesek közé tartozom akik utálnak egyedül lenni, és bizonytalanok is. Most is éppen egyedül vagyok, de remélem már csak pár órát, jön barátnőm akit már lassan nem láttam egy hónapja :)
Amúgy elég betegesen nem bírok meglenni itthon egyedül, igazából sehol máshol, úgyhogy valamit kitalálok mert ez nekem sem jó de a környezetemnek sem. Valakinek valami jó tippje amitől ez változhat?
Igen, eléggé az lennék, de ezt egy erényemnek tartom, bár más nem szereti :D de általában ezért van minden úgy ahogy én akarom. És ragaszkodom a kialakult véleményemhez.Ehhez sok mindent nem fűznék, sokat gondolkodom, túl sokat elmélkedem, és már lassan minden egybefolyik az agyamban, a gondolataimban.


Ennyi lett volna belőlem az újabb ötös.
Rátok igaz valamelyik?
Igyatok sokat! Elvileg ma már jön egy kis lehűlés!
Szép napot!

4 megjegyzés

 1. Én is makacs vagyok (meg önfejű, akaratos, stb... talán azért mert bika vagyok). Ja és imádom magamban ezeket. Sokszor enélkül nem is lehetne kitartani egy célig. :)

  VálaszTörlés
 2. Én is bika vagyok!:-D mikor születtél?:) szerintem is a bikaságom miatt vagyok makacs :) és kitartó :)

  VálaszTörlés
 3. Én sem szeretek egyedül lenne. Nappal még hagyján, mert legalább nyugi van, de éjszaka mindig kinszenvedés ha valami csoda folytán néha egyedül vagyok a lakásban.

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Nagyon régen nem voltam egyedül éjszaka, de akkor még a nappali egyedüllétet is szerettem, tuti bepánikolnék, ha egyedül kéne lennem, bár valószínű áthívnám valamelyik barátomat aludni...

   Törlés