Darabok belőlem II

Sziasztok Lányok!

Ismét egy új résszel jelentkezem, úgy döntöttem minden hétfőn lesz "andthatswhoiam" bejegyzés.
Újabb öt info rólam.

Párommal az első közös sorozat amit elkezdtünk nézni. Szerintem elég klassz, bár a 3. évad annyira nem jött be mint az első kettő, de már nagyon várom a következő évadot, kíváncsi vagyok, főleg majd a legutolsó részekre, hogy egy ilyen zombi apokalipszist hogy lehet túlélni, vagy mivel fejeződik be.Szeretek festeni, a szobám fala is agyon van pingálva, igaz azokat még 16-17 éves koromban festettem, (Inuyashatól kezdve a Yu-Gi-Oh-n át egy táncoló párig minden van), de egy ideje szeretném újra festeni a szobát, hogy új festményt kreáljak a falra. Igazából ritkán jön ihlet,, de megmutatom nektek a két legutóbbi festményem ( sajnos nincsenek professzionális dolgaim, pl elkélne még pár tempera, és különböző vízfesték és ecset), ami a blog fejlécébe van azt is én festettem, de íme a két festményem:Ennek Kék lény a címe, ezt festetem utoljára kb 1-2 hónapja. Sajnos profi fényképezőgép híján, és fény beállítások nélkül nem tudtam a színeket kiadni, ps-sal meg nyilván nem javítom fel a festői munkám. Szeretem a CGI-t, de én soha de soha nem alkalmazok semmilyen technikát amivel javítani lehet a képen, azok már nem azok a színek lennének, így se az mondjuk :D de legalább eredeti.


Ezt a Páromnak festettem, szereti nagyon a fehér tigrist, és gondoltam festek neki egy ilyen tűzből kiugrósat. Ennek is élőben élénkebb a színe, nem is értem, hogy a fejlécben a festményemet, hogy sikerült nagyon szép élénkre fotózni, na mindegy próbálkozom még azért :)


Imádom O.O Azt hiszem nem szorul bőven magyarázatra Tolkien világa, nah ott szívesen eléldegéltem volna :)Nem, nem tudok vezetni, azon kevesek közé tartozom akiknek nincs jogsija, és az igazat megvallva nem is akarok jogosítványt, valahogy engem ez a vezetés dolog sose érdekelt. Sőt anyósülésre se ülök, kizárólag hátul.

Ezt néha bánom néha nem. Igazából annyiban, hogy szeretik ezt a tulajdonságomat kihasználni elég sokan, legalábbis próbálták. Annyira empatikus vagyok, hogy képes vagyok a másik baján sírni. Mindig figyelmeztettek, hogy ennyire ne legyek érzelmes, de úgy látom ez valami velem született tulajdonság, hogy nem tudok mások irányában érzéketlenül viselkedni. Viszont vannak emberek akik megérdemlik a figyelmet, és inkább örülök annak, hogy túlzó empátiám van, mert "üres" nem szeretnék lenni.


Rátok igaz valamelyik?
További szép napot Lányok!
Azrail

5 megjegyzés

 1. Nagyon szépek a festményeid! Sokmidnentől függ a színek élénksége, pl. a videóknál is látom, hogy van, ahol kis falfehér vagyok, máshol meg szinte bronzos :-D

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Köszönöm szépen :) Remélem lesznek ennél jobb képeim is :-D na igen, néha úgy érzem "bloggerként" hogy egy egész fotóstúdió kéne a jó minőségért :-D amúgy Neked mindig jók a képeid meg a videóid. A videóknál különösen jók a fény viszonyok. Meg ahogy elnézem fehér nálatok a fal, gondolom az is számít, meg mégis tudod hova kell ülni :-D

   Törlés
  2. Homokszínű, kb. mint a bejegyzéseid háttere, szóval igen, szerencsés a háttér, a polc miatt pedig enm egyhangú :-)

   Törlés
 2. De jó, hogy megmutattad a festményeidet, nagyon ügyes kezed van, szépek a munkáid! :)

  Én imádok vezetni, kb 7 éve van jogsim, napi szinten vezetek, kikapcsol :)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Köszönöm szépen :) Teljesen elpirultam :D
   Akkor van rutinod ha már 7 éve vezetsz :D Amúgy kipróbálni én is kipróbálnám milyen, de valamiért nagyon hidegen hagy ez a vezetés dolog :D Persze, ha valaki jól vezet, azt én is érzem :) Szóval kocsikázni szeretek én is :)

   Törlés