Újra itt- beszámoló

Sziasztok Lányok,

újra itt vagyok, egy csodás hetet töltöttem Fonyódon.
Többen voltunk, az én családom meg végül is családbarátok, de nem tudok olyan kifejezést találni ami illene a viszonyhoz a két család közt, szóval ők is a családom egy bizonyos részben,módban.


Szóval összesen 8-an voltunk, mindenkinek volt külön kis lakrésze, így bármikor elvonulhattunk, ha pihenésre volt szükségünk és nem a napon akartunk megfőni :D
Szerencsések voltunk, nem esett az eső sütött végig a nap, némi barnaságot is sikerült szereznem, úgyhogy most már nem vagyok Hófehérke.  :)
Egyszer fürödtem a Balatonban a héten - havi bajok- hamar mélyült a víz, az alja tele volt éles nagy kövekkel, én nem vágtam meg magam, de a Párom elég szépen összekaristolta a lábát. A víz szerintem hideg volt, de több mint egy órát lubickoltam benne.
Voltunk sétálni, nézelődtünk, nem hazudtoltam meg magam,benéztünk a Rossmannban is :D De csak egy Rimmel körömerősítőt hoztam el, és vettünk egy halom édességet.
Minden nap éjfél után aludtunk el, mert beszélgettünk és volt, hogy társasoztunk is.
Oda fele lévő utat még nem írtam, nagy nehezen felpattantunk Keletiből a vonatra, ami dugig volt...kiderült, hogy Salgótarjánból jött, így Siófokig álltunk...nem értem a kedves MÁV-ot, hogy miért adnak el "álló hely jegyet"?!, a kis folyosón a sok ordibáló, mászkáló tini között megfizethetetlen élmény volt állni- meg fizettem 3065 hufért végül is- Siófoknál szerencsére leszálltak, utána már volt hely.
No mindegy, 3 óra vonatozás után megérkeztünk a fent említett Fonyódra.
Most beszéljenek helyettem a képek:

Nos ennyi lettem mára, következő poszt a gyógyszertárban vett kakaóvajas napolajról fog szólni, és kiderül segítette e a barnulásban, annyira amennyire szerettem volna.
További szép napot!
Hogy telt a hetetek?
Azrail

9 megjegyzés

 1. De szép képek, örülök, hogy jól telt a balatonozás :)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Köszönöm szépen :) Te mikor mész nyaralni? :)

   Törlés
  2. Én már nyaralok :D Vagyis nem teljesen nyaralás, mert dolgozni azért kell közben :)

   Törlés
  3. Huha, Japánban vagy? Vagy országon belül?:)

   Törlés
  4. Most egy ideig Japánban :)

   Törlés
  5. Oh te jó ég O.O baj ha kicsit irigyellek?:D Nem akarom megkérdeni mit dolgozol, mert már írtad a blogodba, hogy nem akarod elárulni, úgyhogy ezzel nem is fárasztalak, viszont ha megkérlek, látsz One Piece-es dolgokat fotóznád nekem???? Meg ha valamelyik Japán félistennel találkoznál valami fotót vagy alá írást légyszi :D
   Pl: Gazette tagjai :) őket szerintem ismered, de mindegy csak japán zenész legyen :D
   Japán melyik városába vagy?

   Törlés
  6. Persze, szivesen fotozok. Most éppen Tokió körzetében vagyok.
   Hát be kell vallanom, hogy nem vagyok benne biztos, hogy felismerném bármelyik együttes tagjait, általában csak hallgatok zenéket, annyira nem nézem az előadókat :P

   Törlés
 2. Nekem is csodásan telt, imádom a Balatont, és azt hiszem, ez egy soha nem szűnő szerelem nálam :-) Nekem a karotinos termékek segítették a barnulást, egész jó színt szereztem :-)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Kár hogy nem közelebb voltunk egymáshoz :(
   Nekem is jót tett ez a kakaóvaj, csak nem kaptam meg még a fényképeket :D remélem még ma meg tudom írni a posztot :)

   Törlés