Catrice Smokey Eyes paletta- teszt

Sziasztok Lányok!

Míg tart a Catrice kiárusítás, így aki nem tudta eldönteni, hogy szeretné e megvenni az akciós 699 hufos Smokey Eyes palettát, remélem ezzel a teszttel segítek eldönteni.

Maga a paletta "csomagolása" így néz ki:

Nagyon strapabírónak tűnik a paletta, a tetejét oldalt lehet felnyitni. Se nem könnyű se nem nehéz kipattintani, a műanyag ami fedi elég masszív. Még nem sikerült leejtenem, de ha zártan ejtem le biztos vagyok benne, hogy a színek nem sérülnek.

A belbecs. Három színt találunk egy halvány zöldet egy közép zöldet és egy szürkés zöldet, a legszélén pedig krémes tust. Továbbá az egyik végén applikátor van a másikon egy ecset amivel fel tudjuk vinni a krémes részét a palettának.

Swatch. Kézfejemen próbáltam ki a színeket alappal, én az Avon alapját kentem a púderek alá.
Mint látjátok elég jól pigementáltak. A palettával megegyező sorrendben vittem fel a kezemre a színeket.
Nem sok púdert vittem fel az applikátorra, és ilyen szép és élénk színeket kapunk. Az ecset részét szerintem elég könnyű kezelni, így könnyen tudunk vele vonalat húzni. Nem porzik jobban egy átlagos szemhéjpúdernél. Tartósságról nem tudok nyilatkozni, mert még sminket nem készítettem vele, de ha másik Catrice szemhéjpúderhez hasonlítom akkor egy jó alappal 6-8 órát bírhat.
Szerintem 699 forintért bőven megéri, kár hogy a többi Smokey Eyes paletta nincs leértékelve, biztos megvettem volna a többi színt, hogy teljes áron mennyibe kerül arra sajnos nem emlékszem.
Összességében teljesen meg vagyok ezzel a palettával elégedve, ilyen árban bőven megéri.

Nektek meg van ez a paletta?
További szép csütörtöki napot!
Azrail

7 megjegyzés

 1. Válaszok
  1. Igen, tényleg nagyon szép :) Jó vásár volt úgy érzem :)

   Törlés
 2. Hm, már sokat hallottam a Catrice-ről, kár, hogy Angliában nem kapható, pedig szívesen kipróbálnám. Még szerencse, hogy 2 hét múlva hazajövök, azt hiszem akkor majd körbenézek. Drogériákban lehet kapni őket egyébként? Mert nem nagyon rémlik, hogy láttam volna őket korábban otthon...

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Igen, Rossmanban és a Müllerben lehet Catrice termékeket kapni. 1500 forintért pl már van nude paletta. A lakkok 799 huf, azokat is imádom. Viszonylag baráti áron vannak a termékek.

   Törlés
  2. Húú, mindenképp vadászok majd rájuk akkor, köszi! :)

   Törlés
 3. Nekem a lila van meg és a barnás. A lila nagyon rossz, alig pigmentált és nagyon porzik :( de a másikat nagyon szeretem :)
  Ennek is szépek a színei, látszik, hogy nem olyan kis gyatra, mint a lila!

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Pedig a lilára be akartam újítani, de akkor nem :( köszi hogy szóltál! Végülis jól jártam ezzel :)

   Törlés