Újdonság a polcomon | Soft & Gentle dezodorok

Tavaly októberben vált elérhetővé itthon a Soft&Gentle dezodorok roll-on formában. A márkáról érdemes tudni, nem tartalmaznak alumíniumsót, alkoholt. Vegánok is használhatják ezeket az izzadásgátlókat. Továbbá jellemző a Soft&Gentle dezodorokra, hogy természetes növényi kivonatokat tartalmaznak. 


Háromféle növényi kivonatot tartalmaznak, amelyek: 
  • bambusz por kiszárítja a verejtéket mielőtt a bőrön jelen lévő baktériumokkal találkozna
  • zsálya puhítja a bőrt és dezodoráló hatású
  • mezei zsurló összehúzza a verejtékmirigyeket ezáltal akadályozza meg az izzadást
Spray kiszerelésű izzadásgátlókNagyon kedvesek voltak a Target Sales Groupnál, mert elküldték a spray kiszerelésű dezodorkat is, hogy próbáljam ki őket a golyósokkal együtt. Kíváncsi voltam rájuk, mert korábban még nem használtam és viszonylag sok jót olvastam róluk. 
Háromféle illatban kaphatóak: Care, Floral, Active. Természetesen ebben az esetben is érvényes az, hogy mindenmentesek, úgyhogy extra erős izzadásgátlásra azért nem szabad számítani. Ennek ellenére meglepődve tapasztaltam, hogy hatékonyak, főleg az eddig használt natúr deokhoz képest. 
Az illatuk nagyon kellemes és intenzív, leginkább a Floral virágos illata jött be a legjobban, de a másik két illatot is kedvelem. A Care kicsit gyümölcsös illatú, míg az Active frissebb tisztaságillat. 
Korábban már írtam arról, hogy miért jó az izzadás és miért nem szabad 100%-ban megszüntetni. Az izzadást ezek a dezodorok sem akadályozzák meg, ellenben nagyon kellemes illatot biztosítanak hosszú órákon keresztül. Aki nem izzadékony szerintem bátran használják ezeket a dezodorokat, mert a kellemetlen szagoktól valóban megvédenek. 

Golyós kiszerelésű izzadásgátlók
A spary kiszerelés mellé megjelentek a golyós dezodorok is, azonos illatokban: Care, Floral és Active. Az illatok és azok intenzitása tökéletesen megegyezik a spary kiszereléssel, úgyhogy bátran lehet együtt használni ezeket a termékeket. Amit a legjobban szeretek benne, hogy egyáltalán nem hagy ragacsos érzetet maga után, sőt pillanatok alatt rászárad a bőrre. Ennek köszönhetően kényelemes viseletet biztosít egész napra és a ruhán sem hagy foltot. Az izzadás természetesen ez esetben sem szűnik meg (szerencsére), de hosszan tartó illatot biztosít, abszolút elfedi a kellemetlen szagokat 3-4 órán keresztül legalább. Attól függően milyen meleg van. 
Elfordult már mindenmentes dezodoroknál, hogy a nap végére nagyon fura szaga lett rajtam, de a Soft&Gentle esetében egyáltalán nem, az illat halványodik vagy elmúlik.

Összességében jó benyomásaim vannak a Soft&Gentle dezodorokkal. A leghatékonyabb mindenmentes dezodorok, azok közül, amelyeket próbáltam már az évek során. Az illatuk nagyon kellemes és sokáig érződik a bőrön. A kellemetlen szagokat valóban elfedik, de az izzadást nem szüntetik meg vagy nem szorítják vissza. Együtt és külön-külön is beváltak a S&G dezodorok, főleg kellemesen tavaszias időben. 

A Soft&Gantle deokat keressétek a Rossmann és a DM üzleteiben 999 forintos fogyasztói áron. 

Nincsenek megjegyzések