2018 | Notino Zsákmány

Pár napja érkezett egy rendelésem a Notino webáruházból. Naponta többször is megnézem a webshop kínálatát, hiszen percről percre akadok újdonságokba és a kívánságlistám csak gyűlik és gyűlik. Most több terméket is kipipálhatok a listámról, mutatom is őket: 

Már ideje volt egy speciális ecsetmosó készítménynek, hiszen eddig az aktuális samponommal mostan meg azokat. Hosszú hezitálás után a Freedom Pro Studio brush bathra esett a választásom, leginkább az ára miatt. Amin meglepődtem az a mérete volt, sokkal kisebbnek gondoltam a Notino képei alapján, de meglepődve tapasztaltam, hogy legalább tenyérnyi nagy a tégely. Nemsokára ki kell mosnom az ecseteimet, úgyhogy egy posztra számíthattok a termékről. 
Két sminkterméket is beszereztem. Az egyik a Maybelline híres-neves korrektora a Age Rewind Light árnyalatban. Elég sokszor volt készlethiányos a Notino webshopjában, úgyhogy ezért nem csaptam le rá előbb. Kíváncsi vagyok nekem, hogy fog beválni. 
Igazából semmi szükségem nem volt új palettára, mert így is elég sok hever kihasználatlanul, de a BH Cosmetics Studio Pro palettájával nagyon régóta szemeztem és úgy gondoltam, hogy szülinapomra meglepem vele magam. Katy felhívta rá a figyelmemet, hogy egy dupe-ot sikerült levadásznom, méghozzá a MAC-től. Tegnap kipróbáltam ezt a palettát és egyelőre meg vagyok vele elégedve. Természetesen lesz róla teszt a közeljövőben. Nagyon szeretem a Bath &Body Works termékeit, gyakran van róluk szó a blogon is. A legújabb szerzeményem egy tavaly nyári kiadású Pineapple Palm tusfürdő. Nagyon finom ananász illata van, egy kis tengerparti életérzéssel megspékelve. 
Végül, de nem utolsó sorban rendeltem egy körömlakk lemosót a koreai Missha márkától. Még nem próbáltam, kíváncsi leszek, hogy miként működik, és jobb lesz-e mint az itthoni drogériás felhozatal. 

Nincsenek megjegyzések