Missha körömlakk lemosó

Sokat tanakodtam, hogy írjak-e egy szimpla körömlakk lemosóról, de mivel elég sok különbséget véltem felfedezni a Missha lemosója és a drogériás lemosók között, úgy döntöttem megosztom veletek tapasztalataimat. 


A Notino oldalán szoktam Missha termékekkel találkozni és viszonylag hosszas hezitálás után vettem meg The Style lemosóját

Ismerem a márka egyes terméket, szerintem az egyik legmegbízhatóbb brand. A külsőségekben nem sokban különbözik az itthoni drogériás felhozataltól ez a lemosó. Viszont a belbecs már annál inkább. A formulája kissé olajos jellegű, valamivel sűrűbb, mint például az Essence vagy az Isana lemosója. 
Kevés is elég belőle ahhoz, hogy hatékonyan mossa le a lakkozást. A csillámos lakkok esetében itt is érdemes az áztatós módszert alkalmazni (rajta hagyni a körmökön a lemosóval átitatott vattát). Ami meglepő volt számomra, hogy egyáltalán nem szárította se a körmömet, sem a körömágyamat. Azt hiszem nekem is korábban az Isana lemosójától törtek állandóan a körmeim, de amióta erre váltottam egészségesebb, mint valaha. A másik, hogy nincsen fojtogató aceton szaga.
Egyetlen egy negatívuma van a lemosónak, hogy lakkozás utáni körbepucoláshoz kevés, mert nagyon nehezen oldja fel a lakkozást. Úgyhogy erre a célra az Essence egyik lemosóját használom jelenleg. 
Összességében egy hatékony körömlakk lemosóról van szó, amely táplálja és erősíti a körmöket. Egyáltalán nem szárítja a köröm körüli bőrt. Egyetlen egy hátránya van, hogy a bőrről nehezen oldja a lakkot körbe pucolásnál. 
Bátran ajánlom kipróbálásra ezt a körömlakk lemosót és egyéb Missha terméket. 

Nincsenek megjegyzések