Újdonságok nyárra a Zanza kometikumokkal!

Azt hiszem kijelenthetjük, hogy kaptunk egy jó kis ízelítőt a nyárból. Ennek örömére kétféle nyári hangulatot árasztó testápolóról hoztam Nektek tesztet a Zanza kozmetikumtól. 
Korábban már ismertettem a márka egyes termékeit, ITT elolvasható az a poszt. 
A Rubin sheavaj testápoló mix B5 provitaminnal nem olyan régen jelent meg a Zanza virtuális polcain. Gazdag sheavaj tartalmának és aloevera-kivonatnak köszönhetően kiválóan ápolja a nap által megpirult bőrt, azonnal nyugtat. 
A testápoló állaga sűrű, ugyanakkor könnyen eloszlatható a bőrön és szinte azonnal beszívódik, ragacsos érzet nélkül. Az illata egyszerűen mesés! Nagyon nehéz körbe írni, mert nem egyetlen illatot foglal magába. Érezni benne a bogyós gyümölcsök egyvelegét, ugyanakkor egy enyhe citrusosságot is vélek benne felfedezni a bőrre kenve. Tökéletesen hidratál és puhává varázsolja a bőrömet. Az illata eszméletlenül tartós, esténként szoktam vele bekenni magam és másnap reggel is szinte olyan intenzíven érzem, mint előző este. Amikor ezt a testápolót használom nem szoktam magamra fújni semmilyen másik illatot (az izzadásgátlók kivételek), mert annyira átütő aroma és illik hozzám, hogy nem is akarom elnyomni ezt mással. 
A csomagolás is nagyon-nagyon tetszik, igazán jól mutat a türkizzel a fekete és piros, exkluzív hatást kelt bennem. A testápoló kétféle kiszerelésben kapható, 250 és 500 ml.
Korábban már próbáltam a Zanza mandarin illatú szappanját és gyorsan az egyik kedvencemmé nőtte ki magát. Volt szerencsém kipróbálni egy másik fajtát is a Zanza szappanok közül, a Cool Cucumbert. Vidám zöld színe mellett, a friss uborkaillat csodákra volt képes a reggeli edzések után. A szappan habja krémes, nem szárítja a bőrt és csikorgó érzetet sem hagy lemosás után. Az uborka aromáját még lehet érezni nagyjából egy órán keresztül törölközés után. 
Hosszú távú használat mellett sem tapasztaltam semmiféle irritációt. 

Összességében a testápoló egy igazi kincs, amely amellett, hogy tökéletesen hidratál és nem nehezíti el a bőrt, egyedi illatvilággal rendelkezik. A szappan frissítő uborkás illata kellemesen felpezsdít akár reggel, akár este használom. 

Nincsenek megjegyzések