Makeup Revolution kontúr paletta

Sokkal praktikusabbnak gondolom azokat a dekorkozmetikumokat, amelyek egyszerre több dolgot is lefednek. Ilyen például a Makeup Revolution Ultra Sculpt & Contour palettája, amelyben egy bronzer egy highlighter és egy pirosító található.


A paletta egy átlátszó fóliában érkezik, amelyet könnyen el lehet távolítani. Maga a tok nem egy túl jó minőségű műanyag, úgyhogy óvatosan dobáljuk a táskába vagy lehetőleg ne ejtsük le. 
Jól látható, hogy a termékekbe benne van a nyomat a márkáról és az is, hogy mi micsoda (bronzer, highlighter, blusher).


A bronzer matt, világosabb barna árnyalatú. Enyhén porol, úgyhogy a felesleget érdemes leütögetni az ecsetről. Egyébként szépen terül és könnyen építhető, szerencsére nehéz vele túlzásba esni. Rajtam egy nagyon kicsit narancsos beütése van, de szerintem ez egy enyhe barnasággal orvosolható vagy jó, ha alapvetően a kreol bőrűek táborát erősíted.
A tartósságával viszont én elégedett vagyok, mert elég sokáig fenn marad, persze ahhoz az is kell, hogy ne könyököljek vagy törölgessem az arcomat valami miatt.


A highlighter nagyon-nagyon visszafogott, már-már alig látszik az arcon. Építeni mindenképpen kell, de egyébként csodásan mutat a felkent területeken, valódi természetes fénnyel bír. Jobban szeretem a nem túl intenzív kiemelő színeket, mint azok, amelyek kiverik az ember szemét. 
Nagyon aprók benne a csillámok, amelyek felkenve nem igazán látszanak, úgyhogy a diszkógömbhatástól nem kell tartani. Úgy vettem észre, hogy a három kontúrszín közül ez a legtartósabb rajtam. 


A pirosító is pont annyira porzik, mint a bronzer, úgyhogy ez esetben is érdemes a felesleget leütögetni vagy mindenünk olyan lesz. Nagyon enyhe barackos fénye van felkenve, egyébként nagyon természetes hatású a pír. Kevésbé pigmentált, mindenképpen építeni kell, hogy látszódjon az almácskákon. Tartóssága ennek a leggyengébb, pár óra alatt szinte nyoma sincs az arcon. 


Összességében egy jó kihasználható palettának tartom. A legjobban a highlighter teljesít benne, csodás természetes fényével, amely valóban kiemeli az arccsontot. A második legjobban tetsző dolog a bronzer, mert ha kicsit barnább lennék szerintem nem lenne rajtam egy cseppet sem narancsos beütésű. A pirosítót is szeretem, mert ha nem egész nap vagyok el, arra a pár órára nagyon kellemes és természetes hatású az orcámon. 

További Makeup Revolution termékeket megtaláltok a Notino webshopjában. 

Nincsenek megjegyzések