Avon mak. Gel shine holografikus lakkok

Májusi újdonságok között jelentek meg az Avon holografikus lakkjai, amelynek kifejezetten örültem. Nagyon szeretem az Avon lakkjait, ráadásul akikhez nem értek még el az indie márkák, illetve nem engedhetik meg maguknak, azoknak nagyon tudom ajánlani az Avon új három holografikus hatású lakkjait. Holographic captureEgy ezüst holografikus lakk szerintem alap darab kell legyen egy készletben. Amellett, hogy minden színhez remekül passzol, évszaktól függetlenül lehet viselni. 
Az Avon lakkok ebben az esetben is fekete dobozban érkeztek. Az üvegcse szögletes alakú, a kupak fogása kényelmes. Az ecsete a közepes és a vastag között helyezkedik el és egyenesre vágott, de könnyű vele a lakkozás.
A lakk állaga maga az álom. Csodásan terül a körmökön, csíkozás, buborékosodás nélkül. 
Két rétegben kiválóan fed, igaz ehhez két közepesen vastag réteget használtam. Egyébként gyorsan szárad, fényesre. Mindhárom lakkra a szórt holografikus csillogás jellemző, amelyek elsősorban az A-England lakkoknál tapasztaltam először. 
A minősége kiváló 5 napig volt fenn a lakk lepattogzás nélkül, tehát tartós is. 

Cosmic flush A Cosmic flush egy igazán egyedi darab, nem is nagyon találkoztam még ilyen színnel korábban. Engem a marsala színre emlékeztet, de annál valamivel világosabb árnyalat. 
Szintén szórt holo finise van. Az állaga tökéletes ennek a lakknak is, csodásan terül a körmökön. Két rétegben tökéletesen fed, gyorsan szárad és szintén tartós volt a körmeimen.

FuturistA Futurist árnyalatra is ugyanaz jellemző, mint a fent említett két lakknál. Csodás állag, amely szépen terül a körmökön. Két rétegben tökéletesen fed, gyorsan szárad és fényesre. A finise szintén szórt holo, csodásan játszanak benne a csillámok és kifejezetten erős napfény sem kell ehhez. 
A színe ibolya lila, amely minden bőrszínhez remekül passzol. A tartóssága szintén csillagos ötös. 

Összességében ez az egyik legjobban sikerült mini kollekció de nem csak az Avonnál, hanem úgy általában lakkok terén. Csodásak felkenve, a holografikus hatással is több, mint elégedett vagyok. A lakk csak úgy siklik a körmökön, egyáltalán nincsen velük macera, álmom a lakkozás. Én csak ajánlani tudom ezek az árnyalatokat Nektek. 

Az Avon új holografikus körömlakkjait keressétek az aktuális katalógusokban vagy online. 

Nincsenek megjegyzések