Instanails

Nagyjából egy hónap telt el az előző Instanails óta. Habár már benne vagyunk a naptári őszben, ez a manikűrökön nem látszik, hiszen a többségük augusztusban készült. A Dance Legend lakkját tavaly vettem, de nem nagyon használtam, mert nehéz vele bánni, könnyen buborékosodik. Egyik kedvenc színkombinációm a rózsaszín-fekete, körmökön is nagyon jól mutatnak együtt. A gyűrűsujjamra az A-England Bridal Veilt kentem, majd azzal nyomdáztam a középső ujjamra is. A minta egy Born Pretty Store-os lemezről van. A Dance Legend lakkokat a Naillandnél lehet a legegyszerűbben beszerezni.


Az Hello Kitty by OPI lakkokat lassan, de biztosan beszerzem. Ez a második lakkom ebből a kiadásból, amely a Let's be friends nevet kapta. Három rétegben fed, és szerencsére gyorsan szárad. Gyönyörű pasztell világos rózsaszín árnyalat, amit minden alkalomra el tudok képzelni. Természetesen ehhez dukált a Kitty minta, de kivételesen most egy koponyás Kittyt választottam a nyomdalemezről, amelyet stamping decal technikával helyeztem fel a gyűrűsujjamra. Szerintem nagyon vagány így az összhatás. A Hello Kitty by OPI Let's be friends árnyalatát az Notino-n tudjátok megvásárolni.


Nagyon szeretem a menta árnyalatokat és az egyik kedvencem a Milani lakkjához kötődik. Ilda nevű Insta-felhasználó inspirált ennél a manikűr megalkotásánál. Most kivételesen a középső ujjam kapta a díszítést. A mintát a Barry M Gold Foil lakkjával nyomdáztam, amelyet egy E-bayes nyomdalemezről kölcsönöztem. A Milani lakkokra érdemes lecsapni, gyakran van rájuk akció. EZEN a linken meg tudjátok nézni milyen árnyalatok kaphatóak.


Az Yves Rocher csodás kék lakkját a nyári kuponfüzetes akció keretein belül került hozzám. Nagyon szeretem az Yves Rocher lakkokat, de ezzel sajnos mellé lőttem. Alig volt rajtam egy órát, de már be is fogta a körmeimet, Két réteg alaplakk használata se fogott ki rajta, úgyhogy fájó szívvel, de túladtam rajta. Egyébként csodás a fedése, gyorsan szárad. Yves Rocher lakkokat érdemes az üzletekben megnézni, van teszter is.


A Skinfood Snoopy kiadású lakkjával még Oh My Brush Viki posztjában bukkantam rá. Többféle szín is kapható volt, de egyre volt akkoriban keret, így természetesen egy rózsaszín árnylatot rendeltem meg E-bayről. Szuper minősége van a lakknak, két rétegben tökéletesen fed, gyorsan szárad fényesre. Sokáig nem viseltem, így a tartósságáról nem tudok beszámolni. Egy biztos, hogy nyitott  vagyok további Skinfood termékek megvásárlására. 

Nektek melyik manikűr tetszik a legjobban?

4 megjegyzés

 1. Ez a koponyás Kitty haláli, még nem is láttam ilyet :) Szép mindegyik, az arany-menta is nagyon tetszik. Engem nem szokott érdekelni, ha megfogja egy lakk a körmömet, úgyis mindig ki van lakkozva.

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Reméltem én leszek az első :D Köszönöm szépen :) jaj engem nagyon nagyon zavar. Most pl hónapok óta csupaszok a körmeim, mert állandóan törnek. Aztán ha végre megnő egy bizonyos hosszra gyorsan alkotok valamit instára, aztán lemosom, mert kb azonnal törik is. :(

   Törlés
 2. Annyira szépek a körmeid és olyan profin lakkozol még mindig ^^ Csodásak a nyomdázott manikűrök, a koponyás Kitty nálam is betalált :P

  VálaszTörlés