Ziaja micellás víz

A micellás vizek virágkorukat élik, számtalan márka jelent már meg a saját kiadásával. Ez alól a Ziaja sem kivétel, ráadásul többféle változatot is találunk náluk. A bejegyzésben az utazó kiszerelésű olíva micellás vizet veszem górcső alá.A csomagolása tetszik, eléggé minimál, de úgy gondolom utazáskor igazából mindegy milyen a külseje, inkább a praktikusság a fő szempont. A kiszerelése 50 ml-es, így kicsi helyet foglal. Letekerős kupakkal rendelkezik, amely biztosan zár. Sajnos a tubus nyaka elég széles, így óvatosan kell adagolni a micellás vizet, hiszen egy rossz mozdulat és jelentős mennyiség kárba vész.

Amit a vízről tudni kell, hogy parabénmentes, és kontaklencsét viselők is használhatják.
Kevés kell belőle, és hatékonyan távolítja el a sminket. 3-4 vattakorong elég egy komplett arcsmink eltávolításához. A bőrhöz valóban kíméletes, nekem semmilyen irritációt nem okozott, nem szárított, sőt valamennyire hidratálta is az arcbőrömet. Nem hagy maga után filmréteget, a szememet nem csípte. Elvileg nem kell lemosni, de én a biztonság kedvéért egyszer átmosom az arcomat vízzel is a micellás víz használata után.

Összességében egy remek micellás víznek tartom, amely ugyan nem ígér sokat, de azokat mind betartja. A bőrömet nem irritálta, a sminket maradéktalanul eltávolította, és mindezt kíméletesen teszi. 

A Ziaja Natural Olive utazóméretű kiszerelését keressétek Notino-n, valamint a Ziajashopban.

Ti próbáltátok már a Ziaja micellás vizét? 4 megjegyzés

 1. Nem is tudtam, hogy a Ziajának van micellás vize :O Kell!!! :)

  VálaszTörlés
 2. Nahát, meg fogom nézni az INCI-t, de azért jó lenne, ha nemcsak netről lehetne rendelni. Én tonikként használom a micellás vizet és szemsmink lemosására, 3-4 vattakoronggal még a púder sem jönne le.

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Nekem simán lejön minden. 1 vattakorong az arcra 1-1 a szemre, és még egy 4.-et is használok, azzal még pluszban áttörlöm az arcomat. Ritkán van rajta púdernyom vagy egyéb más. :)

   Törlés