Avon, Nutra Effects Intenzív hidratáló testápoló

Szeptemberben az Avon bővítette a Nutra Effects termékcsaládját három testápolóval. Ezek a testápolók természetes összetevőket tartalmaznak, mint például a chia magot, a mandulaolajat, valamint az Omega 3-at, bőrtápláló vitaminokat és ásványi anyagokat. Nem tartalmaznak parabént, színezéket, ftalát, valamint allergológiailag teszteltek.A Nutra Effects csomagolásai letisztultak, jól passzol a termékcsalád elnevezéséhez. Pattintós kupakkal rendelkezik, amely stabilan zár, úgyhogy vigyázni kell a körmökre. A 250 ml-es kiszerelésben kapható a testápoló.
Az első dolog, ami rögtön szembetűnik a hihetetlen híg állag. Alig döntöm meg a flakon és máris folyik ki belőle elég nagy adagban a fehér színű testápoló. A híg állagának köszönhetően pár pillanat alatt a bőrbe szívódik, ragacsos érzet nélkül. 
Az Nutra Effects Intenzív testápolót normál és száraz bőrre ajánlják. Nekem normál bőröm van, amelyet valóban hidratálttá varázsolja már az első használatot követően, de szerintem a száraz bőrrel rendelkezők inkább a Nutra Effects Mélytápláló testápolót javasolnám a termékcsaládtól.
Az illata kissé furcsa számomra, még nem sikerült eldöntenem, hogy kellemes-e az orromnak vagy sem. Elsősorban tisztaságillata van, de érezni lehet benne egy enyhe kesernyés illatot is. Szerencsére ez a kesernyés aroma hamar elillan a bőrről, utána már csak a fent említett tisztaságillat marad.
Online 999 forintos áron megtaláljátok a terméket EZEN a linken, valamint a szeptemberi katalógusban.

Ti próbáltátok már a Nutra Effect újdonságait? 

3 megjegyzés

 1. Jól hangzik, szeretem a folyós testápolókat. Majdnem sikerült egy egész flakonnal elhasználnom idén egyet :) , Müllereset. Ritkán jutok Avonhoz, most 3 hetet vártam egy spirálra, úgy, hogy megvolt!! hát biztos vannak lelkesebb tanácsadónők is, de emiatt elmegy a kedvem a rendeléstől. Régen melóhelyen körbeadtuk, na akkor elvertem a pénzem Avonra, mindig tőlük vettem kézkrémet meg testápolót.

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Mi??? Egyet??? Egy év alatt? Én ősszel kb havonta használok el testvajakat/testápolókat. Ezek szerint Te nem is nagyon kenegeted magad :)
   Amúgy nekem is volt olyan, hogy a kampány utolsó pár hetében kaptam kézhez a dolgokat, mit ne mondjak a fele a rendelésnek szinte mindig hiányzott.

   Törlés
  2. Az is tavalyi volt már :) Csak nyáron kenem magam minden nap, télen kb. hetente, ha eszembe jut. Kézkrémből viszont rengeteg fogy, mert azt kenem sarokra, könyökre, melóban minden kézmosás után krémezek valami rémes itt a folyékony szappan.

   Törlés