Avon, Secret Fantasy Wonderland

Az Avon az utóbbi pár hónapban csábító parfümökkel rukkol elő. A szeptemberi újdonságok közt helyet kapó, Secret Fantasy Wonderland is levett a lábamról első látásra. Először a színvilágra lettem figyelmes, majd a nevére, később pedig az illatleírásra. Ezek alapján úgy gondoltam talán megtaláltam az idei év őszi parfümjét.


A Secret Fantasy kölniknek (Avon elnevezés alapján használom a kölni szót a bejegyzésben) még van két tagja, a Midnight és a szimpla Secret Fantasy, ehhez a pároshoz csatlakozott harmadikként a Wonderland. Csodálatos színvilágú és betűtípusú dobozban érkezik, amely tökéletesen passzol a parfümhöz. A Wonderland kerekded üveggel és csodás királykék/zöld színnel indult hódító útjára.
Külön kupakja nincsen, hanem egy kis ékszerrel díszített csipesszerű blokkoló, amely megakadályozza, hogy a szórófej önálló életre keljen. Emiatt én nem ajánlom, hogy doboz nélkül szállítsuk.
A kölni a virágos-gyümölcsös-gourmand illatkategóriába tartozik. Főbb illatjegyei pedig a piros bogyós termések, a frangipáni, valamint a tejszín.
Az illata elég intenzív, így nem kell belőle sokat magunkra fújnunk. Rajtam inkább a gyümölcsössége dominál, a tejszín jellegzetes édes aromájával.
A tartóssága sajnos nem az erőssége, 3-4 órán át tovább nem lehet érezni, úgyhogy mindenképp frissíteni kell az illatot egy átlagos munkanapon.

Összességében elégedett vagyok a Wonderland kiadással, hiszen a csomagolása szuper jóra sikerült, valamint az illata is eléggé őszies jellegű, hétköznapi parfümnek kiváló.

Keressétek a katalógusokban, vagy online EZEN a linken. A bevezető ára 2199 forint.

Nektek melyik a kedvenc Avon parfümötök?

2 megjegyzés

  1. Én is megvásároltam ezt a parfümöt és nagyon szeretem :) Érdekes, hogy mostanában az enyhén édeskés illatok kezdenek tetszeni, pedig régen ki nem állhattam őket, ez a kölni viszont pont annyira édes, hogy még az én ízlésemnek is megfeleljen. Amúgy a papírdoboza nekem nem tetszett, kicsit gagyi hatása volt számomra, viszont ezt leszámítva nagyon megszerettem. Kicsit hasonlít amúgy az illata Christina Aguilera legelső parfümjére.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nekem a doboza tetszett meg először :) Tényleg, nem tudtam hova tenni az illatot, mert tudtam, hogy már éreztem valahol.

      Törlés