Szeptemberi gyümölcsözön: Lush The Comforter tusfürdő

Aki régebb óta olvas, az már tudhatja, hogy évek óta igazi Lush rajongó vagyok. Sokféle terméket próbáltam már tőlük, és ezeket mind igyekszem veletek is megosztani. A tusfürdőikért kifejezetten oda és vissza vagyok. A mai posztban a méltán népszerű The Comforter terméküket veszem górcső alá.
A The Comforter illattal emlékeim szerint először egy habfürdővel találkoztam. Már akkor elvarázsolt a tökéletes erdei gyümölcs illatával. 
A tusfürdő kiadása is ugyanolyan szuper, mint a habfürdő. A Lush csomagolások az egyszerűségük ellenére díszei a fürdőszoba polcomnak. Semmi giccs, mégis minőségi terméket közvetít a vásárlók felé. Azt már tudjuk a márkáról, hogy környezetvédő és állatvédő szempontok alapján készíti termékeit, illetve kizárólag fair trade összetevőkkel dolgoznak. 
A Lush kínálatában többféle állagú tusfürdő kapható, a The Comforter a krémes kategóriába tartozik. 
A színe élénk sötét rózsaszín, amelynek a gyermeki énem nagyon örül. Az állaga valóban krémes, kevésbé híg. A habja krémes és lágy, emiatt is kevés kell belőle. Az állagának köszönhetően pedig a bőrt hidratálttá varázsolja. Az illata pedig olyan mintha egy erdei gyümölcsökkel megrakott asztal mellett ülnénk. Intenzív, édesen gyümölcsös, mégis van egy enyhe fanyar felhangja. 
Az illat órákon át erőteljesen érződik a bőrön, illetve a fürdőszobában is érezhetően megmarad ez az édes-fanyar aroma. 

A Lush The Comforter tusfürdőt EZEN a linken megvásárolhatjátok. A tusfürdők háromféle kiszerelésben kaphatóak: 500 g, 250g és 100g. Az 500 grammos kiszerelés 7190 forint, amiben biztos vagyok, hogy nagyon sokáig elegendő. 

Nektek mi a kedvenc Lush tusfürdőtök? 

Nincsenek megjegyzések