Avon Color Trend, Candy Pink

Még Color Trend lakkokhoz nem volt szerencsém. Elvileg a tini korosztálynak készülnek az Avon CT termékei, de ez nem akadályozott meg abban, hogy a Candy Pink nevű árnyalatot kipróbáljam. 


Az Avon más kiadású lakkjaival többnyire elégedett szoktam lenni. Kíváncsi voltam, hogy a Color Trend újdonsága megfelel-e az elvárásaimnak, amit az Avon lakkjai iránt támasztok.
Már megszokott dobozban érkezik, amelynek eléggé fiatalos a színvilága, illetve a betűtípusa. Nekem tetszik, a doboz tetején pedig szerepel a lakk árnyalatának a neve.
A CT lakkok üvege kerek, és 8 milliliter mennyiségű lakkot foglal magába. A matricán semmi extra nincsen, a márka megnevezés olvasható rajta.  A kupakja fehér és kicsit, nem annyira áll kézre, mint az Avon többi lakkjai esetében. Az ecsete nem tetszik, elég kicsit vastagságú, egyenesre vágott. Szerintem elég trükkös vele a lakk felvitel, úgyhogy az ecset és a kupak nem lett a kedvencem.


A színe mesés, tipikus babarózsaszín, amihez bármely évszakban kedvet kapok. A lakk állaga  közepesen sűrű, viszonylag szépen terül. Nekem kellett három réteg a tökéletes fedéshez, emiatt nem is szárad  gyorsan. A felülete szép fényesre szárad. 
Vegyes érzéseim vannak ezzel a lakkal kapcsolatban, mert a színe csodálatos, de a száradási idejével nem vagyok elégedett, valamint a kupak és az ecset kialakításával sem.

Az Avon Color Trend lakkjait keressétek a szeptemberi katalógusokban, az ajánlott fogyasztói ára 599 forint.

Ti szeretitek az Avon Color Trend termékeit? 

7 megjegyzés

 1. Jó színe van, szeretem én is a rózsaszínt. Régebben volt pár ilyen lakkom, gimis-fősulis koromban, akkor szerintem még fekete volt a kupak, aztán nagyon elszoktam az ecsetétől, amikor legutóbb vettem, alig tudtam vele lakkozni, kicsi is, tényleg sehogysem áll kézre, ami fura, mert a Golden Rose mini üvegeivel nincs bajom, sem az ecsettel.
  A színek szépek, 8 ml tökéletes mennyiség, de valahogy sosem Avon lakkot akarok venni, talán a tanácsadónő miatt is, meg az ára, ugye, csak akcióban vannak normális áron szerintem.

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Nekem sincsen, nagyon nagyon fura ez a CT lakk kialakítása :S Sajnálom, mert amúgy vannak benne jó színek.
   Teljes áron szerintem sem éri meg, én is mindig akcióban vásárolok :)

   Törlés
 2. Én is szeretem az AVON lakkjait, mert meseszép színekben elérhetőek, de a száradási idejükkel én sem vagyok megbékélve. :/

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. A Wear Pro-val és a The Gel vonallal nincsen bajom, vagy legalábbis belenyúltam eddig a tutiba, de ez a CT, nem hiszem, hogy teszek vele még egy próbát.

   Törlés
 3. Jaj, hát ez gyönyörű a körmeiden (pedig én nem vagyok egy nagy rózsaszín fan). <3 *_*

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Köszönöm szépen :) Pedig a Te bőrtónusodhoz is remekül illik egy szép rózsaszín :)

   Törlés
 4. Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.

  VálaszTörlés