Újdonság a polcomon | Avon Rebel Diva

Az Avon Far Away termékcsaládja új taggal bővült, akár írhatnám azt is, hogy a klasszikus Rebel illat kapott egy hugicát a Rebel & Diva parfümöt. Nos, akkor folytatódjon a véget nem érő lázadás. 


Az előző illat, a Rebelt is nagyon szerettem, ezért kíváncsi voltam, hogy a Rebel & Diva mivel fog többet vagy mást nyújtani, mint az előbb említett EDT. 
A csomagolás és a parfümös üveg csak színben tér el, de a forma, a betűtípus maradt ugyanaz. A személyes véleményem, hogy ez így teljesen rendben van, nagyon jól mutat a két üveg egymás mellett a polcon. 
Illatkategóriát tekintve a viragos-gourmandba sorolható, illetve az alábbi főbb illatjegyekkel bír a parfüm: rózsabors, magnólia, sós karamellás popcorn. 
Bevallom őszintén, hogy ami megfogott ebben az illatleírásban az a sós karamellás popcorn volt, kíváncsi voltam, hogy miként lehet kiérezni, illetve hogyan illeszkedik a virágos illatokhoz.


Első fújásra eltéveszthetetlenül a rózsaborsot érezni, amely pár perc elteltével szelídül ugyan, de az én bőrömön továbbra is intenzív marad. A sós karamellás popcorn hosszú-hosszú percek múlva bukkan elő lágyan, éppen hogy édesít és finomít a rózsabors fűszerességén. A magnólia nagyon-nagyon halványan érződik a bőrömön, amely pont annyira erősít a virágos aromán, hogy ne vegye át a sós karamell édeskés felhangját. Csodálatos, igazán nőies és őszies illatot sikerült az Avonnak megalkotnia, amely a korán besötétedős időszakot biztosan varázslatossá és élményekkel gazdaggá teszi számomra, amelyekre évekkel később is jó lesz visszaemlékezni, és ehhez az illathoz kötni. A tartóssága rajtam kiemelkedő, 8-10 óra elteltével is érezni, nincs szükségem arra, hogy felfrissítsem az illatot. 


Összességében egy nagyon kellemes, nőies illatról van szó, amely megfűszerezi az őszi estéket, de nem túlfűszerezi és édesíti a hűvössé való nappalokat és éjszakákat. 

Nincsenek megjegyzések