Ajakápolás másként: Efektima hidrogél maszk

Egy ideje figyelemmel követem az új trendeket az ajakápolásban. Korábban blogokon értesültem az ajakmaszkok létezéséről, és kíváncsi voltam arra valóban hatékonyak-e, valamint arra is, hogy többet nyújtnak-e egy ajakápolónál. 
Az Iparfümériáról rendeltem az Efektima maszkját, a leírása ígéretesnek tűnt így esett erre a termékre a választásom.


A csomagolás teljesen rendben van, a kemény kartontokban, légmentesen zárt kis zacskóban van elzárva a termék. A zacskóból kiszabadítva pedig egy folyadékkal teli műanyag tokban kapott még pluszban helyet. Az ajakmaszk szilikonból készült és aranyszíne van, amelytől egy kevés luxusérzete támadhat az ember lányának.


E, C és B3 vitaminnal veszi fel a küzdelmet a szárazság ellen, valamint a hidrogél hatása pedig a ráncokra lehet gyógyír. A használata egyszerű, szilikon kialakításának köszönhetően könnyen felhelyezhető az ajkakra és felhelyezés után pedig stabilan feltapad. Felrakást követően egy enyhe hűsítő és bizsergető érzést véltem felfedezni, valamint a rajta lévő folyadékot szívta be az ajkam. A folyadéknak semmilyen illata, ízze nincsen. A viselése kényelmes, hiszen a résnek köszönhetően beszélni is tudunk vagy akár inni is.
20 percig kell rajta hagyni a maszkot, majd az idő lejárta után eltávolítani. Az ajkaim valóban hidratáltak lettek, de a ránctalanító hatásáról nem tudok beszámolni, mert az nekem nincs.


Összességében egy próbát megérhet, de a nagyon száraz ajkakkal nem hiszem, hogy tudna mit kezdeni. Egyszer jó volt kipróbálni, de nem érzem szükségét a rendszeres használatának. Amikor egy kis extra kényeztetésre vágyunk egy rossz nap után, akkor érdemes lehet bevetni ezt a terméket. 
A Notino webáruházban becsületes nevén: Efektima Institut Hilau-Lip hidrogél maszkot  690 forintos áron tudjátok megvásárolni. Egyszeri használatra való.

Ti próbáltatok már ajakmaszkokat? 

9 megjegyzés

 1. Valami nagy alkalomra el tudom képzelni, de nekem ez a fölösleges kategória. Mióta letettem a Labellót, rájöttem, hogy nem is száraz a szám :)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Wow. Nekem muszáj ápolni mert zavar a fogkrém utáni érzés. Alapvetően nekem sem száraz:)

   Törlés
 2. Ez olyan jópofa terméknek tűnik! Annyira szimpatikus, hogy "szabadon" hagyja az ember száját, meg olyan mókásan néz ki (elképzeltem az egész arcod a maszkkal). :D
  De teljesen haszontalannak is - számomra kevés akármilyen ajakápoló is elég egész napra is akár, ugyanis az utóbbi időkben nagyon odafigyelek a folyadék fogyasztásra, nem igazán száradozok ki - szóval nem fogom kipróbálni. :/

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Szerintem sem kötelező darab, akkor tényleg szuper,ha extra kényeztetést szeretnénk. Max havi szinten okoz örömet:D

   Törlés
 3. Úgy vártam egy egész arcos fotót! :D :D
  Nagyon mókásan néz ki, és szimpatikus is a leírás alapján.
  Ajakmaszkot még nem próbáltam, de pár hete megvettem életem első Carmex ajakírjét, és totál katarzis, nem hittem volna.

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Rólam nem lehet fényképet csinálni. Soha nem hasonlítok magamra, úgyhogy ha már jó fotó arcom nincsen legalább nyomokban felismerhető lennék képeken. De nem :D meg mostanában sokat van begyulladva a szemem,mi nem szép látvány úgyhogy nem mutogatnám:). Carmex nagyon szupi,én is szeretem :)

   Törlés
 4. :)) Jópofa dolog, majd kipróbálom én is!

  VálaszTörlés
 5. Wowwww!!!!! szimpatikus leírás a termékről, lehet kipróbálom ! :) puszi

  VálaszTörlés