Tavaszváró az IsaDora dekorkozmetikumaival

Habár a meteorológiai tavaszra még egy kicsit várnunk kell, addig is az IsaDora tavaszi újdonságaival készülhetünk a sokunk által kedvelt évszakra. A kollekció az In Red nevet viseli, hiszen az évszak legtrendibb árnyalata a vörös lesz. 


A In Red kollekció nem csak vörös árnyalatokban bővelkedik, hanem nude és rózsaszínes, barackos színekben is. 
Sokunk kedvence a Face Scluptor kontúr paletta új színekkel gazdagodott, amely Peach Nougat nevet kapta. A paletta három része egy bronzosítót, egy kontúrt és egy pirosítót foglal magába. Ez a kontúrszett is hozza az IsaDora által már megszokott kiváló minőséget. 
Ajánlott fogyasztói ára: 10600 forint. Az Eye Sculptor Bar is új palettával bővül, amely a Peach Sclupt nevet kapta. Öt különböző szín és finis található meg benne. Az első, a második és a negyedik szín matt, a harmadik gyöngyház és az ötödik fényes. A palettában az alaptól kezdve a kontúrszínen át, a highlightig mindent lefed. Csodás tavaszi sminket lehet vele készíteni, legyen szó nappali vagy esti viseletről. 
Ajánlott fogyasztói ára: 6990 forint. Bővült két rúzs kollekció is: a Perfect Matt és a Perfect Moisture
A Perfect Moisture-nek megújult formájával találkozhatunk, amely extra hidratáló hatást, tartós  viseletet, krémes és könnyű formulát, fényes finist és optikailag telt ajkakat ígér. 
Az árnyalatok között a visszafogott nude-tól, a merész vörösig mindenki megtalálhatja a maga kedvencét és hozzáillő árnyalatát. 
A Perfect Matt Lipstickek is új csomagolást kaptak. A nyolc meglévő árnyalat mellé, öt új szín csatlakozott. A finis csodálatos szatén matt, amely egész nap tartós és hidratált, kényelmes viseletet  biztosít. Mindkét kollekció rúzsai elképesztően pigmentáltak. 
A Perfect Matt és Moisture rúzsok ajánlott fogyasztói ára: 5300 forint. 
Az IsaDora tavaszi kollekcióját keressétek a Douglas üzleteiben, hiszen még új körömlakk árnyalatokkal és krémes pirosítóval is találkozhattok. 


1 megjegyzés

  1. Gyönyörűek a fotóid, de nagyon sajnálom, hogy színmintákat nem készítesz. Egy termék felkenve sokszor teljesen másként mutat, mint a panben.

    VálaszTörlés