Újdonság a polcomon | Valentin-nap a Yamunával

A Valentin-nap megosztó ünnep itthon, de ez engem egy cseppet sem zavar, már csak azért sem, mert a kedvenc márkáim jobbnál jobb illatokkal rukkolnak elő. A Yamuna az ünnepi csomagolás mellett egy különleges illatú tusfürdővel készült a szerelmesek napjára. 


Az utóbbi időkben úgy vettem észre, hogy a márka a limitált kiadásait kis kiszerelésben dobja piacra, amelynek a döntését teljesen megértem, de ebben az esetben én nagyon örültem volna, ha a Szerelem habjaiból érkezik egy 200-250 ml-es változtat is. 

A címke nagyon aranyos és bájos, igazi dísze a fürdőszoba polcomnak, de amiért nagyon szeretem ezt a tusfürdőt az az illata és a színe. Nagyon tetszik ez a meggypiros, az illata pedig édes és kirobbanóan gyümölcsös. Abszolút hűen tükrözi a piros gyümölcsök aromáját egy csipetnyi édességgel fűszerezve, amelytől ugyan nem kerülünk még rögtön tavaszi hangulatba, de jól esik a léleknek így télvíz idején. Ez a kellemes gyümölcsös illat pedig percekig időzik a bőrön és órákig a fürdőszobában. Kis mennyiség is elég belőle a tartalmas habokhoz, amely alaposan tisztit és nem szárítja a bőrt. A tusfürdő SLS-mentes. 


A Gránátalmás kollekció limitált ideig megkapta a Valentin-napi köntöst, amely a  tusfürdőn is megtalálható. Korábban ajakvaj formában próbáltam a gránátalmás terméket, amelyet nagyon szerettem, de a testvaj még közelebb áll a szívemhez. Nagyon-nagyon szeretem a Yamuna testvajait, mert nem csak tökéletesen hidratálják a bőrt és könnyen beszívódó formulájuk van, hanem csodás illatuk is, amely órákon át érződik a bőrön. A testvaj nem tartalmaz parabént, színezéket és parafint sem. Összességében, habár nem tűnik túl változatosnak ez a kollekció, ez esetben úgy gondolom a kevesebb néha több. A tusfürdő illata csodálatos, kellően habzik és nem szárít, illetve semmilyen irritációt nem okozott. A testvaj hozza a márkától megszokott csodás minőséget. Kellően hidratál, kevés kell belőle és élethű illattal rendelkezik. 
A termékek önmagukban és különböző csomag összeállításokban is kaphatóak a webshopban és a márkaboltban. 


Nincsenek megjegyzések