Maszkmánia | Freeman Mud Mask

A maszkok iránti lelkesedésem úgy látszik nem mérséklődik az új évben sem. A mai posztban egy detox maszkot próbáltam a Freemantől. 


Többször írtam már a Freeman maszkokról a blogon és hiszen mindig újabb és újabb termékükbe botlok bele. A márkáról érdemes tudni, hogy 1915-ben Beverly Hillsben alapították. Az alapító Larry Freeman elsődleges célja az volt, hogy természetes anyagokkal dolgozzon, a maszkok kivétel nélkül lédús gyümölcsök és aktív növényi kivonatokat tartalmaznak. 
Amit nagyon szeretek a márkában, hogy 15 ml-es tasakok is a rendelkezésünkre állnak, nem kell megvenni azonnal a teljes kiszerelést, hanem kedvező áron próbálhatjuk ki a maszkokat. 
Mindenki mitesszermentes arcbőrről ábrándozik, ahogy én is, ezért előszeretettel választok magamnak méregtelenítő kozmetikumokat. A Mud Mask normál és kombinált bőrre javasolt elsősorban használni. A leírás lágy tapintású és tiszta arcbőrt garantál, valamint hidratált érzetet és egységes bőrképet ígér. A csomagolása nem érdekfeszítő, a beltartalom annál inkább.
Inkább iszapszerű maszkkal van dolgunk, sokkal lágyabb az agyagos termékeknél az állaga. A színe fekete, illata pedig tipikus agyagillat. 
Ecset segítségével vékony rétegben vittem fel a már megtisztított arcbőrre és vártam, hogy leteljen a csomagoláson szereplő tíz perces hatóidő. Ezalatt az idő alatt a maszk megszárad, amely húzó érzéssel jár, de nekem ezzel nincsen problémám, viszont valakinek kellemetlen lehet. 
Bő langyos vízzel eltávolítottam az agyagot az arcomról és a tükörbe nézve sokkal világosabb és egységesebb bőrkép fogadott. Közelebbről nézve a mitesszeres területeket irtó nagy változást nem vettem észre, úgyhogy ez a termék sem ér fel egy kozmetikai vagy egy hámlasztó kezeléssel. A bőröm tapintása napokig sima és valóban puha volt, megfelelő hidratálás és folyadékfogyasztás mellett. 


Összességében egy hatékony agyagos maszkot próbálhattam ki a Freeman márkától. A bőrképet valóban egységesíti és matt arcbőrt hagy maga után. Az illata számomra egész kellemes és a hatásával is elégedett vagyok, habár tökéletes pórustisztítást nem is vártam el. 
A márka maszkjait a Notino webshopjában szoktam megvásárolni. 

Nincsenek megjegyzések