Újdonság a polcomon | Avon True Ultra Volume szempillaspirál

Szempillaspirálból sohasem elég. Számomra a Nr. 1 sminktermék! Spirál nélkül el sem tudom képzelni a szemeimet, gyakran előfordul, hogy csak a pilláimat emelem ki. 
Az Avon márciusi újdonságaként került bevezetésre a True Ultra Volume szempillaspirál, amely többek közt dús hatást ígér. 

 


Szeretem az Avonnál azt, hogy a sminktermékeik többsége egy lezárt, külön dobozba érkeznek, így biztos vagyok abban, hogy senki nem bontogatta ki előttem. 
A csomagolás ezen kívül rendkívül egyszerű, mind szín világban, mind kialakításban. 


A leírás szerint hármas hatást ígér: épít, kitölti a pillák közötti réseket valamint, megemeli a szempillákat. Ráadásul a nap végén sem pereg le.
Ez mind remekül hangzik, úgyhogy már alig vártam, hogy kipróbáljam élesben is mit tud.
A kefe kialakítása igazán teszik, kicsit duci, a szálak spirál alakban helyezkednek el, viszonylag sűrűn. Tökéletes arányban veszi fel a festéket, amelynek remek állaga van. 
Az illata a szokásos „spirálillat”. 
A kefével könnyű kifesteni a pillákat, kézre áll, ráadásul a belső és a külső pillákat is könnyen el lehet érni. A szempillák valóban feketék lesznek tőle, tehát szuperül pigmentált. 
A dúsító hatásával is elégedett vagyok, mert valóban dúsít, ráadásul nem tapasztja össze a pillákat, így szerencsére a pókláb hatás elmarad.
Valóban megemeli és optikailag hosszabbítja a szempillát, de ehhez hozzátartozik, hogy az én pilláim alap állapotban is íveltek és viszonylag hosszúak, csak szőkék így nem látványosak önmagukban.
A festék valóban tartósan megmarad és egyáltalán nem pereg le a nap végére.

Összességében az egyik legjobb szempillaspirál, amelyet mostanában használtam. Hétköznapokra is tökéletes és a natúr szemeket is feldobja. A leírtak abszolút megfelelnek a valóságnak, hiszen tényleg dúsabbnak mutatja a szempilláimat, optikailag valóban hosszít rajtuk. Nem csomósodik, nem pereg a nap végén sem a szemem alá. Kiválóan pigmentált, tökéletesen fekete pillákat kapunk.
A képeken két rétegben láthatjátok. 

Az Avon True Ultra Volume szempillaspirálját keressétek a katalógusokban vagy online 1299 forintos áron.

2 megjegyzés

 1. Pont ezért rendelek én is Avon spirált, mert nem bontogatják ki előttem. A boltban lehet, hogy már ki is próbálták, nem lehet tudni. Mindig azt veszem, ami akciós, szóval ez is sorra fog kerülni, nekem eddig mindegyik spiráljuk jó volt, nem mászott el, nem kenődött, nem pergett.

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Pontosan, szóval drogériából spirált, sőt kb semmit nem vásárolok szívesen. Csomóan szaglásznak és bontogatnak, nekem ezt tökre nem szimpi.
   Nekem is, de eddig ez tetszik a legjobban. Három rétegben is tök jó, mert akkor sem lehet vele túlzásba esni. :).

   Törlés