Újdonság a polcomon | Avon True Ultra Volume szempillaspirál

Szempillaspirálból sohasem elég. Számomra a Nr. 1 sminktermék! Spirál nélkül el sem tudom képzelni a szemeimet, gyakran előfordul, hogy csak a pilláimat emelem ki. 
Az Avon márciusi újdonságaként került bevezetésre a True Ultra Volume szempillaspirál, amely többek közt dús hatást ígér. 

 


Szeretem az Avonnál azt, hogy a sminktermékeik többsége egy lezárt, külön dobozba érkeznek, így biztos vagyok abban, hogy senki nem bontogatta ki előttem. 
A csomagolás ezen kívül rendkívül egyszerű, mind szín világban, mind kialakításban. 


A leírás szerint hármas hatást ígér: épít, kitölti a pillák közötti réseket valamint, megemeli a szempillákat. Ráadásul a nap végén sem pereg le.
Ez mind remekül hangzik, úgyhogy már alig vártam, hogy kipróbáljam élesben is mit tud.
A kefe kialakítása igazán teszik, kicsit duci, a szálak spirál alakban helyezkednek el, viszonylag sűrűn. Tökéletes arányban veszi fel a festéket, amelynek remek állaga van. 
Az illata a szokásos „spirálillat”. 
A kefével könnyű kifesteni a pillákat, kézre áll, ráadásul a belső és a külső pillákat is könnyen el lehet érni. A szempillák valóban feketék lesznek tőle, tehát szuperül pigmentált. 
A dúsító hatásával is elégedett vagyok, mert valóban dúsít, ráadásul nem tapasztja össze a pillákat, így szerencsére a pókláb hatás elmarad.
Valóban megemeli és optikailag hosszabbítja a szempillát, de ehhez hozzátartozik, hogy az én pilláim alap állapotban is íveltek és viszonylag hosszúak, csak szőkék így nem látványosak önmagukban.
A festék valóban tartósan megmarad és egyáltalán nem pereg le a nap végére.

Összességében az egyik legjobb szempillaspirál, amelyet mostanában használtam. Hétköznapokra is tökéletes és a natúr szemeket is feldobja. A leírtak abszolút megfelelnek a valóságnak, hiszen tényleg dúsabbnak mutatja a szempilláimat, optikailag valóban hosszít rajtuk. Nem csomósodik, nem pereg a nap végén sem a szemem alá. Kiválóan pigmentált, tökéletesen fekete pillákat kapunk.
A képeken két rétegben láthatjátok. 

Az Avon True Ultra Volume szempillaspirálját keressétek a katalógusokban vagy online 1299 forintos áron.

Nincsenek megjegyzések