Tavaszra hangolódás | Naomi Campbell Bohemian Garden

Március közepe táján, azt hiszem elmondhatjuk, hogy most már szomjazunk a tavaszra, kaptunk is belőle egy kis kóstolót nem olyan rég. Ezért ideje körbe venni magunkat csodás virágos-gyümölcsös, friss jegyekkel. A Naomi Campbell Bohemian Garden kiváló választás lehet az elkövetkezendő melegebb időszakra. 


A Naomi Campbell parfümöknek igencsak sajátos és könnyen megjegyezhető kialakításuk van. A doboz, színes, virágos forgataga rendkívül hűen tükrözi azt az aromát, amelyre számítani lehet.
Az üveg a már megszokott, macskakarom formára emlékeztet.


Illatjegyek: körte, citrom, körtevirág, gyapotvirág, gyöngyvirág, rózsa, jázmin, narancsvirág, mósusz, cédrus, vanília.
Az első etapban, a gyümölcsössége bontakozik ki az illatnak, majd fokozatosan, mint a tavasszal kinyíló természet, megjelennek az első virág aromák, a gyöngyvirág, a rózsa és a jázmin. 
Bőrre fújva igazán tavasziasra szelídül rajtam, friss virágoskert illatát adva. Pár perc elteltével előbújik a bohém kert púderessége, amely igazán nőiessé és kifinomulttá teszi az illatot, és a vanília egy csipetnyi édességet tesz hozzá. 
A tartóssága rajtam több, mint kiváló, nap végére is érezni a már megszelídült gyümölcsös-virágos illatjegyekkel tarkított parfümöt. 


Összességében az egykor népszerű modell által megalkotott Bohemian Garden illat instant tavasz. Aki szereti a gyümölcsös-virágos illatjegyeket, azoknak bátran ajánlom, hogy próbálják ki ezt a parfümöt. Az illata tartós, igazán friss, tökéletes az elkövetkezendő időszakra. 

Ezt a csodás tavaszi illatot megtaláljátok a Parfum.hu webáruházban 50ml-es kiszerelésben. 


Nincsenek megjegyzések