Nyuszi hopp! | Lush Wash Behind Your Ears szilárd sampon

Úgy néz ki idén a húsvéti nyúl szánkon fogja hozni a tojásokat. Megmondom őszintén a tél az egyik kedvenc évszakom, de most már én is azt mondom, hogy jó lenne, ha már valóban tavasziasra fordulna az idő. A várakozást könnyebb átvészelni egy citrusos cukisággal, a Lush húsvéti samponkorongjával. 


Amit fontosnak tartok az elején leszögezni, hogy sosem próbáltam még a márkától hajápoló termékeket. Ezért is örültem meg, amikor pár héttel ezelőtt érkezett egy csomagom, amely többek között ezt a nyusziságot rejtette magában. Fogalmam sem volt róla, hogy ez a samponkorong, hogyan fog működni a valóságban. Azt hittem nagyjából két-három alkalmas lesz a dolog, de meglepődve tapasztaltam, hogy kis méret ellenére ugyanannyi mosásra elegendő, mint a flakonos társai. 
A pompon nem abszolút dísze a korongnak, ellenben a nyuszifülek azonnali puhaságot adnak, de egy alkalom után el is olvadnak. 
A termék használata igen egyszerű, vizes hajba kell dörzsölni vagy kézzel felhabosítani és már mehet is a hajmosás, a már megszokott módon. A keletkezett hab segítségével lehet tisztára mosni a fejbőrt és a hajat egyaránt. Azt le kell szögeznem, hogy egyáltalán nincsen a habnak krémes érzete, ezért nem hidratálja a hajat és a fejbőrt, tehát elsősorban zsírosodásra hajlamos hajra ajánlom a terméket. Az én hajam nagyon könnyen zsírosodik, de a samponnak köszönhetően egy nappal ki tudom tolni a hajmosást. Alaposan tisztítja a fejbőrt és a hajat is, a hajam nem lesz extra puha, de arra ott vannak a Lush további hajra való kozmetikumai, amelyről szintén fogok írni hamarosan.Összességében kellemesen csalódtam a Lush Wash Behind Your Ears samponkorongjában, mert azon túl, hogy cuki formája van és csodás citrusos illata, minden tekintetben megfelel az elvárásaimnak. Kellően tisztítja a fejbőrömet és a hajamat, irritáció nélkül. Mivel az én hajam hamar és könnyen zsírosodik, de ez a sampon tökéletesen bevált rá. A hajamat egyáltalán nem nehezíti el és nem szárítja ki. 

A Lush húsvéti termékeit keressétek a márkaboltokban van onilne, ahol további információkat tudhattok akár erről a samponkorongról is. 

2 megjegyzés

  1. Nekem is nagyon gyorsan zsírosodik a hajam, így ha még találok belőle az Allee-ban, kipróbálom, mert mostanában semmi sem akar működni. :( És ez cuki is. :D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nagyon szuper sampon. Az én hajam ugyan nem lesz tőle extra puha, de sokkal kezelhetőbb, meg úgy összességében jobb. Úgyhogy szerintem én is veszek belőle egyet tartalékba :).

      Törlés