Megéri? | TIGI Bed Head hajdúsító sampon

Rengeteg jót hallottam már a TIGI hajápoló termékeiről, ennek köszönhető, hogy nagyon régóta fenem már valamelyik termékére a fogam. Pár hónapja beadtam a derekamat és megvettem első TIGI ttermékét a Notino webáruházból.


Sokáig keresgéltem a számomra megfelelő hatású sampont, végül a hajdúsító Bed Head Fully Leoaded mellett döntöttem. Amióta kihullott a hajam egy kis része, azóta úgy érzem kell egy kis optikai tuning a dús hatás érdekében. 
A csomagolás teljesen érdektelen, de nyilván TIGI terméket nem azért vesz az ember lánya, mert cuki, hanem mert reménykedik a csodában. 
A kiszerelése 250 ml, ennek jó pár mosásra elegendőnek kéne lennie, de azt hiszem ezt már sosem fogom megtudni. 
A sampon krémes-géles állagú, valahol a kettő között félúton. A színe opál, enyhe lila irizálással. Az illata csodálatos, frissen szedett szederre emlékeztet. 
Én hetente 2-3 alkalommal mosom meg a hajam. Egy hajmosáson belül kétszer, tehát egyszer csinálok egy tisztító mosást, utána még egyszer alaposan megmosom kevesebb mennyiségű samponnal, hogy tutira tiszta legyen a fejbőröm és a hajam. Nálam ez vált be, a hajam ezt szereti. 
A sampon szerencsére jól habzik és alaposan tisztít. Már első mosásnál is úgy tűnt, hogy megemeli valamennyire a hajtöveket, tehát az optikai tuning alapvetően jól működött. 
Nagyjából 3-4 mosás környékén éreztem, hogy nem stimmel valami. Elkezdett fájni a fejbőröm,  eleinte csak a mosást követő egy-két napban. Olyan érzetem volt, mintha az egész fejbőröm sebes lett volna. Azt hittem eleinte, hogy a hidegtől van. Aztán rájöttem, hogy a sampon lesz a ludas, mert már ahogy állandósult a hajmosás a samponnal, már habzás közben is éreztem, hogy rettenetesen irritál és fáj a fejbőröm. Úgyhogy abbahagytam a használatát és visszatértem a szokásos samponomhoz és láss csodát, pár héten belül teljesen elmúlt a fájó érzés. 
Sajnos nem sikerült rájönnöm, hogy melyik összetevő irritálta ennyire a fejbőrömet, de azóta sem nyúltam ehhez a samponhoz, úgyhogy majd odaajándékozom az egyik barátnőmnek, Ő oda van a TIGI termékekért és soha egyik sem okozott nála problémát.


Összességében csalódott vagyok. Nagy reményeket fűztem ehhez a samponhoz, de sajnos valamelyik összetevőjére nem reagált jól a fejbőröm. Ezt leszámítva valóban dúsít láthatóan a hajamon, kellően habzik és tisztít, nem szárítja és nem nehezíti el a hajat. Ez a csalódás viszont nem jelenti azt, hogy leírtam a márkát, tovább fogok kísérletezni vele. 

2 megjegyzés

  1. Már jó ideje szeretném kipróbálni ezeket a Bed Head termékeket, lehet szétnézek a notinon. :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Aztan számolj be róla, hogy Neked, hogyan vált be 😊

      Törlés