2018 Zsákmány | Február

Február rövid hónap lévén sem hozott sok újdonságot az életembe. Persze az elmúlt hónapban is igyekeztem tudatosan vásárolni, így a legszükségesebbek szerepelnek a mai posztban. 


Kézmosó szerintem mindenkinél fogyó eszköz, ráadásul Elza (a cica) miatt sokkal többet mosok kezet, mint általában mások. Újdonságként fedeztem fel a Rossmann polcain a füge? illatú kézmosót és a No Problama kiadást. A lámás abszolút impulzus vásárlás volt, ráadásul egyedül árválkodott a polcon, a másik illat pedig szimpatikusnak tűnt. A füge? használatban van és meg vagyok vele elégedve, habár az illatát túl nőiesnek tartom.
A Borotalco stiftes dezodorát már számtalanszor veszem újra, nekem ez a legjobban bevált deo. 
Hiányzott a rózsaszín a hajamból, ezért lecsaptam akciósan a Schwarzkopf hajszínezőjére. Ebből is már a 8.-10. dobozt veszem újra. 


A kép egy kicsit csalóka, ugyanis akciós volt a Babydream babatörlőkendője 4-es pakkban. Most egy jó darabig el vagyok látva a kedvenc törlőkendőmmel. 
A 10%-os kupon hátoldalán vettem észre, hogy akciós a Rossmann saját márkás toalettpapír nedves kendője. Nem részletezem mire való, de mindig van a táskámban egy ilyen kis csomag.
Mivel szemüveges vagyok, ezért szükségem van egy hatékony szemüvegtörlőre, amely nem maszatolja agyon a lencsét. Évekkel ezelőtt fedeztem fel magamnak a Rossmann szintén saját márkás, alkoholos törlőkendőjét. Nagyon szeretem, mert fertőtleníti a lencsét és nem karcolja, ráadásul bármilyen kosszal elbánik. A lakás minden pontján van egy-egy kis tasak és a táskám állandó lakója


Vásároltam még bajusz gyantát, ezt sem részletezném. 
Szerettem volna új lakk lemosót kipróbálni, és az Essence márkáé lett a legszimpatikusabb. Egyébként nagyon erős lemosóról van szó, elsősorban csillámos lakkok lemosására tervezték és arra is valóban kiváló. Egy bajom van vele, hogy rettenetesen szárít.
Abszolút impulzus vásárlás volt a Lovely Magic Dessert K-lips rúzsszettje. 


Elcsábultam egy Oriflame rendelésre is. Nagyon-nagyon szerettem régen a Milk & Honey testápolót, számtalan tégellyel elhasználtam. Egyet ajándékba vettem, a másikat megtartottam magamnak. Az illata nem változott, ellenben az ízlésem igen. Tetszik az illata, de már nem annyira, mint évekkel ezelőtt.
Az első testradírt az életemben a Swedish Spa vonalból választottam annak idején. Arra emlékeztem, hogy teljesen oda voltam az illatáért és a hatásáért is. Egyelőre még bontatlanul hever a polcomon, de ami késik nem múlik.
A legnagyobb kiadás egy új telefon volt, egy Xiaomi Redimi Note4-es. 

Szeretnétek valamelyikről tesztet olvasni? 

4 megjegyzés

 1. Klassz dolgokat szereztél be. :)

  VálaszTörlés
 2. Úúúú a szemüvegtörlőért most hálás vagyok (mármint azért, hogy bekerült a posztba :D), mindig elgondolkodom azon, hogy venni kellene, de hol meg milyet, úgyhogy amint betévedek egy Rossmannba, majd beszerzem, köszi a tippet. :)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Mondhattam volna előbb is 😁. Évek óta haszbalom. 😊

   Törlés