2018 | Born Pretty Store újdonságok és manikűrök II.

Nemrég érkezett meg a BornPrettyStore tesztcsomagja, amelyet igencsak vártam, az újdonságnak számító holografikus lakk miatt. De nem csak körmös dolgok kerültek a csomagba, hanem egy ecsettisztító szilikonpad is. 


A vizes matricák használata még mindig nagy kedvencem és szerencsére sokféle forma és minta fellelhető a webshopban. 

A tavasz közeledtével választottam egy cuki cupcake-es matricát. Különböző sütikék vannak rajta, különböző méretben. 
Az ív ára: 0,99 dollár


Hiába nincsen Halloween, ennek a cuki (nekem cuki) pókos matricának nem tudtam ellenállni. Ez is vizes matrica, amelyet nagyon egyszerű felapplikálni a körmökre.
Ez az egyik kedvenc darabom a csomagból.
A pókkedvelő lányoknak EZEN a linken elérhető a vizes matrica, 0,99 dollárba kerül.


Nagyon tetszettek az új BPS lineáris holografikus lakkok a megjelenést követően, és vártam, hogy kipróbálhassam én is az általam választott Pumpkin színt. Alapvetően tetszik a szín is és a lineáris holo hatása is, de sajnos kényes lakk. Nekem felszedte az alaplakkot (Essence), így csak önmagában tudom használni. Számomra pedig nagyon fontos, hogy alaplakkot kenjek a színek alá. 
Az ára 4,99 dollárért lehet megvásárolni, amely megérné, ha működne más alaplakkokkal is. Szeretek minél több nyomdázót kipróbálni, bár ahogy megfigyeltem a mintán és a nagyságon kívül nemigazán tudnak már újat mutatni benne. Nagyon praktikus ez a nyomda, mert átlátszó, így precízebben fel lehet vinni a mintát. Megfelelő nyomdalakkal szuperül felveszi a mintát a nyomdapalettáról, úgyhogy csak ajánlani tudom mindenkinek. 
Ára: 2,99 dollár


Elkopott az összes körömreszelőm, ezért kértem egyet kipróbálásra. Ennek két oldala van, az egyik erősebb, a másik gyengébb polírozóval rendelkezik. Nekem a gyengébb vált be, szuperül lehet vele formázni a körmöt.
A reszelő EZEN a linken található 1,49 dollárért kapható.


Végül, de nem utolsó sorban kértem egy ecsetmosó szilikonpadot is. Szerintem nagyon-nagyon praktikus, sokkal egyszerűbben és alaposabban lehet kimosni a használt ecseteket. A különböző felületek ebben nagy segítségre vannak. Az alján van 5 darab tapadókoron, amely segít abban, hogy ne csúszkáljon tisztítás közben a pad. 
A padot EZEN a linken találhatjátok meg különböző színekben 2,99 dollárért. 

Összességében megint jó termékeket sikerült választani. Az ecsettisztító pad zseniális és igazán hasznos, a matricákkal is meg vagyok elégedve. Egyedül a lakk okozott csalódást.

Nektek melyik manikűr tetszik a legjobban? 

4 megjegyzés

 1. A sütis mani a kedvencem, de a holo lakk is nagyon jól néz ki, kár, hogy tök macera :/

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Sajnos nagyon. Önmagába nem szeretek lájkot felkenni. Mármint alap nelkuk.

   Törlés
 2. Csinos manikűrök :)
  De fura, hogy felszedi az alapot a lakk, ilyet még nem is hallottam, de én is használok alaplakkot, szóval akkor ez nem a legjobb ebből a szempontból, pedig milyen szép a színe!!

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Köszönöm szépen :).

   Én is meglepődtem, először azt hittem foltosan fed, aztán a második rétegnél már láttam, hogy puklis és szó szerint, mintha leolvadt volna az alaplakk. Nem is értettem, pedig tényleg nagyon szép.

   Törlés