Ziaja tengeri algás micellás víz

Szerintem nincsen olyan márka, akik ne dobták volna piacra saját fejlesztésű micellás vizüket. Maga a micella már nem újdonság, ezért folyamatos fejlesztések alatt állnak: gélállagú, radírozószemcsés, olajos és napestig lehetne sorolni mikkel találkozunk a drogériák és az online felület polcain. A mai napon egy egyszerű ugyanakkor hatékony micellás vízről lesz szó a Ziajától. Állagban ugyan nem, de összetevőt tekintve egyedi a Ziaja tengeri algát tartalmazó vize. A kék alga a leírás szerint jótékony hatással van a ráncok elhalványításához, megerősíti az elasztin rostokat és a kollagént, valamint táplálja és kisimítja a bőrt. 
További aktív hatóanyagokkal is találkozhatunk a termékben, mint például a: A-Retinol, A-vitamin, aminosavak B-V-E-vitamin és fehérje.
Azt kell mondjam ez így mind nagyon jól hangzik, illetve más márkától próbált alga kivonatot tartalmazó termékekkel teljesen elégedett vagyok. 
A Ziaja csomagolások többnyire végtelenül egyszerűek, ami nekem tetszik, ebben az esetben szerintem nagyon kellemes ez a kék árnyalat. A tubus strapabíró pattintós kupakkal rendelkezik, ezáltal utazásbiztos. A kiszerelés bőséges 200 milliliternyi mennyiséget kapunk a pénzünkért. 
A micellás víz színe kék, én illata nincsen, hiszen a termék parabén-és illatanyagmentes. 
Mindennap esténként használom, a arclemosó tej után, hogy biztosan tiszta legyen a bőröm. Kevés mennyiséget öntök a vattakorongra, majd miután végeztem megmosom langyos vízzel az arcomat. A leírás szerint nem kell lemosni, de én mindent leszoktam magamról mosni, még azt is, amit elvileg nem kéne. Törölközés után valóban puha és hidratált bőr fogad, egységes összképpel. Abszolút tisztának és felfrissültnek érzem a bőrömet. Hosszú távú használat mellett semmiféle bőrirritációt nem tapasztaltam. 

Összességében egy remek micellás vízről van szó, amely az alapos tisztítás mellett, valóban hidratálja a bőrt. Hosszú távú használat mellett sem tapasztaltam negatív hatást a termékkel kapcsolatban, ráadásul 200 ml-es mennyiség sokáig elegendő a mindennapos arctisztításhoz.

A Ziaja Marine Algea micellás vizet keressétek a Notino webshopjában 1150 forintért. 

Nincsenek megjegyzések