Unikornis ecsetek a Born Pretty Store-tól

Én az a lány vagyok akinek bármit el lehet adni, aminek unikornis nevet adnak. Így jártam a  Born Pretty Store-on található szivárványos unikornis szemre való ecseteivel. Korábban még nem próbáltam BPS ecsetek, de kíváncsi voltam, hogy mit tudnak a kedvező áruk mellett.

Nagyon szeretem a színes és szivárványos dolgokat, ennek a szemre való készletnek csodás a nyele. Igazából már ezért megérte. A szőr természetesen szintetikus és az ízlésemnek kicsit keményebb. Szerencsére tömöttek az ecsetek és többszöri mosás után sem hullott ki belőlük egy szál sem. Az ecsetek minősége használat közben egész korrekt. Én rosszabbra számítottam, de mindegyik használható és nem bántja a szememet sem. Kedvencem a szemöldökre való ferde ecset, csodásan lehet felvinni vele a por állagú szemöldök port. A szemre való ecsetek tökéletesek, remekül fel lehet velük vinni a színt szemhéjra. A egyenesre vágott vékonyabb ecsetet akár tégelyes tusokhoz is remekül lehet használni. A leggyengébb láncszem a szettből a satírozó ecset, kicsit tovább kell vele satírozni, mint a BH Cosmetics ecsetekkel, de ettől függetlenül szívesen nyúlok érte. 
Összességében első sorban kezdőknek ajánlom, akik még ismerkednek az sminkelés világával. Unikornis imádóknak viszont kötelező darab. 

Az unikornis ecsetkészletet most 3,99 dollárért megvásárolhatjátok a Born Pretty Store webshopjából.

Nincsenek megjegyzések