Ragyogó arcbőr | Lush Just To Clarify zselé arcmaszk

Az utóbbi időben ellepték a blogot arcmaszkokkal kapcsolatos bejegyzések. 2017 abszolút az arcmaszkok éve volt nálam, és remélem idén is ugyanannyira fogom szeretni ezeket a kozmetikumokat, mint tavaly. Sok-sok innovatív fejlesztés látott napvilágot maszkok terén, a mai posztban a Lush zselés arcpakolását vettem górcső alá.
A megjelenés napján izgatottan vártam, hogy kipróbálhassak egy zselés arcmaszkot, amely a Lush újítása volt tavaly. Izgalmasnak vártam a beharangozó alapján, mert ötletem nem volt, hogyan fog az arcomon maradni egy zselé állagú dolog. 
Természetesen többféle arcpakolás kapható, ki-ki megtalálja a maga kedvencét. Én az enyhén hámlasztó hatású gyümölcsös verzióját próbáltam ki.

A tégely és a címke már a szokásos a beltartalom érdekes. Kinyitva valóban zselével találkoztam, amelybe legszívesebben belekanalaztam volna. A zselének csodás papayaillata van, de nem erőteljes, így nem zavaró az orrnak hosszú távon.
A maszkot nagyon egyszerű használni, elég egy kis darabot lecsippenteni belőle és összedörzsölni a kezünkkel. Így kapunk egy masszát, amelyet már könnyen feltudunk simogatni az arcunkra. Nagyjából 10-20 percet szoktam hatni hagyni a pakolást, majd egy kicsit bevizezem a kezem, hogy a maszk ismét hígabb állagot kapjon az arcbőrömön. Peeling hatása is van a masznak, hiszen vízzel érintkezve a szemcsék feloldódnak és egy könnyed bőrradírozást is megtudunk ejteni. 
A maszk jótékony hatásai azonnal érezhetőek és láthatóak. A bőröm száraz részei feltöltődnek, az apró egyenetlenségek elmúlnak és pihe-puha tapintású bőrt hagy maga után. Rendszeres használat mellett tartósan fennmaradnak az előbb említett hatások.


Amennyiben felkeltette az arcmaszk az érdeklődésedet keresd a Lush márkaboltjaiban vagy online.

Ti kipróbáltátok már a Lush zselés arcmaszkjait? 

Nincsenek megjegyzések