Oriflame The One Red Rush rúzsceruza

Az Oriflame volt az első márka, amellyel felfedeztem a testápolás és a sminkelés világát. Évekig kizárólag Oriflame kozmetikumokat használtam, majd elkezdtem kinyílni a világ felé és felfedezni más márkákat is. 18 éves korom környékén abban a szerencsés helyzetben voltam, több hónapot dolgozhattam a XIII. kerületi raktárukban, így első kézből tudhattam meg milyen újdonságokkal rukkolnak elő az adott hónapban. Az ott eltöltött időkre mindig szívesen gondolok vissza és szomorú voltam, amikor vége lett az utolsó munkanapomnak. Ezekért a dolgokért és emlékekért az Oriflame mindig is központi helyet fog elfoglalni a szívemben és örömmel írok róluk, jelen esetben a The One vonal Red Rush rúzsceruzájáról. 


Igyekeztem figyelni a márka fejlődését, de őszintén bevallom nem mindig sikerült tartani a lépést. A The One kiadásról vannak emlékeim, de a rúzsceruzájuk teljesen új volt számomra. Édesanyám nagy Oriflame rúzsfogyasztó volt, ennek örömére én is próbálgattam a különböző árnyalatokat. Arra is emlékszem, hogy egész magas minőségűek voltak az ajakra valóik, így kíváncsi voltam az évek alatt mennyiben változott a dolog. 


A rúzs gyenge pontja a műanyag kupak, amelyet ha nem szorítunk rá rendesen lejár, ha meg túl erősen nyomom vissza, akkor félő, hogy megreped a kupak és kuka az egész. 
A rúzs erősen pigmentált, könnyen terülő formula, amely egyenletes fedést biztosít. E-vitamin és sheavaj tartalmának köszönhetően valóban hidratálja az ajkakat. A finise bársonyos, félig matt. Könnyen rétegezhető, nem szükséges kontúrt használni előtt, mert nem folyik be az apró ráncokba. Nem mászik és nem kenődik el órák múlva sem. Az evést és az ivást közepesen jól bírja, szerencsére egyenletesen kopik. 
A színe tipikus piros, egy enyhe narancsos beütéssel, amely a kézfejemen nem látszik, de az ajkaimon igen. 


Összességében a márka hű magához és évek múltán is ugyanolyan megbízható rúzst gyárt, mint évekkel ezelőtt. A Red Rush árnyalat szerintem a piros rúzst kedvelők között valódi rajongást válthat ki. A pigmentáltsága kiváló, könnyű építeni, nem folyik és mászik el órákkal később sem. Kényelmes viselet, nem szárítja az ajkakat, sőt hidratálja őket. 

Az Oriflame The One Express Lip Crayon árnyalatú rúzsait keressétek a katalógusban vagy online 2199 forintos áron. 

Ti próbáltátok már a The One rúzsokat? 

2 megjegyzés

  1. Nagyon jó színe van! Anno volt pár Oriflame sminktermékem, de szerintem rúzst sosem próbáltam tőlük, legalábbis nem rémlik. Mindenesetre szerettem őket, de mostanában sosem kerül tőlük semmi a "látókörömbe". :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nekem is ugyanez. Nincs katalógus és elfelejtem megnézni a neten. De amikor megnézem mindig becsúszik egy-két dolog 😀.

      Törlés