Kívánságlista 2018

Úgy döntöttem, hogy összeszedem azokat a termékeket egy listába, amelyeket szeretnék mindenképpen kipróbálni a Notino kínálatából. Nem túlzok, ha azt állítom, hogy az egyik kedvenc webshopom, hiszen annyi márkával és különlegességgel találkozom ott, hogy hétről hétre alig győzöm felfedezni az újdonságokat. 


A Naturalium márkát már próbáltam korábban és nagyon megkedveltem, így előszeretettel szoktam válogatni a kínálat közül. A legújabb felfedezésem a shea és makadámia termékcsalád. Elsősorban a testápolót vagy a tusfürdőt szeretném majd idén kipróbálni. A Naturalium zseniális illatalkotásokban, remélem ez a páros is hozni fogja a már megszokott minőséget.


Pár hete találtam rá a Collistar Benessere testhabjaira négyféle illatban. Abszolút újdonság számomra ez a kiszerelés, korábban még nem használtam ilyen testápolót. Még nem döntöttem el, hogy melyik illatban fogom kipróbálni először.


A SpiriTime márka is újdonság lehet a Notino webshopjában, mert amikor legutóbb nézegettem a termékeket még nem találkoztam vele. A szójáték aranyos, a kínálat pedig hatalmas. Igazából mindegyik illatból szeretnék ebben az évben kipróbálni egy-egy kozmetikumot. 


Arcra valók közül egyelőre két márka kozmetikumai csigáztak fel. A Freemannél új maszk jelent meg, amely uborka kivonatot is tartalmaz. Azonnal szimpatikus lett a dolog és valószínűleg a következő rendelésnél ki fogok próbálni egy kis tasakos maszkot. A Mizontól pedig még nem próbáltam semmit, úgyhogy itt az ideje, hogy esélyt kapjon ez az arctisztító.


Az idei évet a TIGI felfedezésével fogom tölteni hajápolás fronton. Nagyon-nagyon sok jót hallottam már a márkáról és szégyenszemre még nem próbáltam tőlük semmit. Idén szeretnék kipróbálni mindent, ami a hajtípusomnak megfelelő. Pakolást, olajat, sampont és balzsamot egyaránt.

Természetesen ezeken kívül még nagyon-nagyon sok termék van, amelyet szívesen kipróbálnék. A posztban említettek elsőbbséget élveznek minden másnál és, ha minden jól megy akkor Ti is olvashattok majd ezekről a kozmetikumokról a blogon.

Nektek milyen márkák vagy termékek szerepelnek a kívánságlistátokon? 

Nincsenek megjegyzések