Kirobbanó frissesség a zuhany alatt! | Radox narancs tusfürdő

Hallottam már bloggerektől, hogy mennyire unalmasnak tartják a tusfürdő teszteket. Még szerencse, hogy nem vagyunk egyformák. Nekem az egyik kedvenc bejegyzés típusom, előszeretettel olvasnom másoknál is a tapasztalatokat, mert a drogérián túl is van élet és ugye a webshop által forgalmazott termékeket igencsak nehéz megszagolni. Ezért a mai posztban egy szuper kirobbanóan friss tusfürdőt ajánlok Nektek a Radoxtól.


Korábban egy habfürdőt próbáltam a márkától, amelyről ITT írtam tesztet, valamint a márka filozófiájáról is esett pár szó. A Notino webáruházban szoktak különböző akciók lenni, így tettem szert a tusfürdőre. A kedvenc téli gyümölcsöm a narancs és nagyon-nagyon szeretek minden olyan kozmetikumot, amelyben ez a gyümölcs valamilyen módon megmutatkozik. 

A márka csomagolásai nekem tetszenek, színesek és lényegre törőek. A flakon 250 ml mennyiséget tartalmaz, amely pattintós kupakkal van ellátva.
A tusfürdő állaga krémes, joghurtszerű ezáltal valamelyest táplálja a bőrömet. Számomra ez abszolút meglepő volt, mert az általam próbált narancsot tartalmazó termékek mind gél állagúak voltak. 
Az illata elképesztő! Üdítően narancsos, friss és fanyar, ugyanakkor enyhén édeskés. Számomra hihetetlen minőségben adták vissza a gyümölcs aromáját, hiszen kedvező áruk van a Radox termékeknek. A tusfürdőről továbbá elmondható, hogy kellően habzik, alaposan tisztít és hosszú távú használat mellett sem okozott irritációt. 

A Radox Feel Indulged Feel Rejuvenated tusfürdőt keressétek a Notino webshopjában. 


 Feel Indulged Feel Rejuvenated

Nincsenek megjegyzések