Januári újdonság | Avon Nutra effects krémes arclemosótej

Az Avon Nutra effects termékcsaládja egy új taggal bővült, egy arctisztító tejjel. Elég gyakran váltogatom a lemosóimat, elsősorban tejszerű, krémes állagot kedvelem, így nem volt kérdés, hogy szeretném kipróbálni az Avon újdonságát. 
Télen-nyáron, éjjel-nappal mindig nagyon-nagyon fontos az arctisztítás. Nem telik el úgy nap, hogy reggel és este ne törölném át az arcom valamilyen arclemosóval. Esténként biztos, ami biztos alapon micellás vizet is használok a lemosó után. 
Az arclemosó tejről tudni kell, hogy hipoallergén, parabén-,ftalát- és színezékmentes, valamint bőrgyógyászatilag tesztelt. Az ígéretek közt szerepel, hogy mélyen tisztítja a pórusokat és hatékonyan távolítja el a sminket, nyugtatja és regenerálja a bőrt.


A csomagolás praktikus pumpás kiszerelést kapott, amelynek köszönhetően könnyen tudjuk adagolni a lemosót. A címke és a színvilág a nutra effects termékcsaládra jellemző jegyeket viseli. 
Az arclemosó állaga krémes és sűrű, kellemes tapintású és fehér színű. Egyetlen egy dologgal nem sikerült megbarátkoznom közel egy hónap használat után sem, az az illata. Nehéz valamihez hasonlítani, mert egyedülálló ez a szag. Olyan, mintha a gyógynövények nyugtató hatását próbálták volna imitálni, de nagyon rossz irányba ment el. Szerencsére lemosás után egyáltalán nem érzem az arcbőrömön. Rossz illat ide vagy oda, a lemosó hatékony és én nagyon megszerettem. Alaposan megtisztítja az arcomat a napi szennyeződésektől, enyhén hidratál és úgy vettem észre, hogy kevésbé zsírosodik az arcbőröm. Hosszú távú használat mellett sem vettem észre irritációt, nem keletkeztek pattanások sem. A pórus tisztító hatásával vitatkoznék, de egy biztos, hogy több mitesszerem sincs, amióta ezt a lemosót használom. Kizárólag sminklemosásra nem használtam, de sminklemosó után, mindig áttörlöm az arcomat az Avon újdonságával, hogy biztosan makulátlanul tiszta legyen az arcbőröm. 

Az új nutra effects lemosót keressétek az Avon aktuális katalógusában és online

Nincsenek megjegyzések