Édes kényeztetés | Avon vanilla caramel habfürdő

Nagyon szeretem az Avon habfürdőit, hiszen változatos illatokban kaphatóak, kiadós kiszerelésben, ráadásul évszakonként mindig előrukkolnak valami újdonsággal. Januárban sem volt másképp, számomra kedves illatokat boronáltak össze, a vaníliát és a karamellt. 


A csomagolás a szokásos, a címke pedig ínycsiklandozó, és az illata...leírhatatlanul csodálatos! Az összes általam próbált márka habfürdői közül az Avon a termékei a kedvenceim, mer egyedi illatviláguk mellett, extra nagy és krémes habokat képeznek, valamint tartós illatot a bőrön és a fürdőszobában egyaránt. Ráadásul az extra nagy habokat egy kevés mennyiséggel is el lehet érni, valamint tartós, nem illan el pillanatok alatt. 
A vanília és a karamell fúziója, igazán különleges meleg és fűszeres téli illatot alkot. Nagyon kellett ez az illatkompozíció karácsony után. Szeretem a telet, erről sokszor írtam már, de ha őszinte akarok lenni a januárt elég üresnek érzem. Igazán hiánypótló volt számomra ez az aroma, hiszen nem emlékeztet a karácsonyra, de mégis melegséggel tölt el, és jól esik beburkolni vele az érzékeimet. Összességében ismét egy remek habfürdővel rukkolt elő az Avon. Kitölti a karácsony után maradt űrt és illatot. A habok óriásiak, és tartósak az édes, fűszeres, süteményes illat pedig sokáig megmarad a fürdőszobában. 

Amennyiben egy szuper habfürdőt keresel, amellyel egy kis melegséget csempész a hideg napokban, akkor a januári Avon katalógusban megtalálhatjátok kétféle méretben. Természetesen online is elérhető a termék 899 forintos áron.

Nincsenek megjegyzések