Az idei év első zsákmánya

Az idei év első vásárlásai is kezdenek befutni szépen lassan. Még nagyon a hónap elején leadtam egy Notino rendelést, mert egy-két dolog már hónapok óta a kívánságlistámon szerepel.  


Szerepelt már kívánságlistás posztban egy Hello Kitty Tangle Teezer. Végül beadtam a derekam és megvettem belőle a rózsaszínt. Szeretnék róla írni, mert úgy érzem van különbség Tangle Teezer és Tangle Teezer között, de eddig meg vagyok vele elégedve. 
Már többször újra vásároltam a Notinon ezt a Hello Kitty fogkrémet. Most meglepődtem, mert a egészen más a csomagolása, mint korábban. Teljesen elégedett vagyok a fogkrémmel is. Finom epres ízű és eltávolítja a lepedéket. A szájízt tekintve egyáltalán nem tartós, cserébe mellékíz nélkül ehetünk és ihatunk bármit. 
Nagyon sok jót hallottam már a Tigi márkáról, ezért beadtam a derekam és vettem egy sampont. Hosszas keresgélés után esett a választásom a Tigi Bad Head Fully Loadedre. Fogok írni róla tesztet, egyelőre vegyes érzelmeim vannak a termékkel kapcsolatban.


Már ideje volt dezodort is venni, jól be is táraztam a Dove dezodoraiból. Szerencsére le is voltak értékelve, ezért két új illatot megrendeltem a már bevált körte-aloe vera mellé. Az egyik gránátalmás, a másik grapefruit-citromfű illatosítású. Illatok alapján tetszik mindegyik a hatásukról később tudok nyilatkozni.
Bogi barátnőm ajánlására pedig leváltottam a Borotalco dezodoromat a Vichy golyós dezodorjára. Bogi szerint szinte teljesen megszünteti az izzadás egész napra. Eddig csak egyszer próbáltam, így messzemenő következtetést nem tudok levonni, de lesz teszt majd róla a blogon. 
Úgy érzem elég hasznosra sikerült az év első vásárlása. Egy darabig el vagyok látva dezodorokkal is és újdonságot is tudok majd felfedezni.

Nektek mi volt az első rendelésetek januárban? 

5 megjegyzés

 1. Nagyon klassz dolgokat szereztél be. :)

  VálaszTörlés
 2. Jó dolgokat vettél. (-: A tesztekre kíváncsi leszek, szinte mindre. :D Kivéve a Dove-ok, sprays deokat nem szeretek használni. A Vichyt nézegettem már, de az ára miatt sosem mertem megvenni. Nálam a favorit vagy két éve a Rexona Maximum Protection, inkább csak nyáron használom, mert jártam már úgy, hogy megszokta valahogy a bőröm a dezodort, és így hátha ezzel nem járok úgy. :D Most deo kristályt használgatok, vegyesek az érzéseim (amúgy nyárra semmiképpen nem!).

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Köszönöm :) Én komfortosabban érzem magam spray és stiftes deok együttes használatától :D. Nagyon drága a Vichy egyelőre nem szerepel túl jól, de nem használtam csak kétszer, így még nem merek messzemenő következtetést levonni. Amúgy nekem a Borotalco vált be a legjobban. A Rexonák sem rosszak én felváltva használom nyáron az előbb említett stiftes deoval. Mi az a deo kristály?

   Törlés
  2. Erre gondolok:
   http://kremmania.hu/kremek/crystal-body-deodorant-stick
   Elég macerás számomra használni, mert meg kell nedvesíteni ezt és a hónaljat is. Semmi illata nincs, de télen szag sem a nap végére. A Balea ilyen terméke is megvan, és érdekes módon az gyengébben teljesít.
   Borotalcoból csak a sprayt ismerem, ami egyszer valamelyik Pixiboxban volt. (-: Lehet erre kellene rázoomolnom.....

   Törlés