2018 | Manikűrök Born Pretty Store termékekkel I.

Még decemberben kértem az alábbi termékeket tesztelésre a Born Pretty Store webáruháztól és meglepően hamar meg is érkezett. Köszönöm a Postának innen is a gyors intézkedést. Igyekeztem izgalmas termékeket kiválasztani és olyat is, amelyet még nem próbáltam.Nemrég jelentek meg a BPS-nél a duókróm hatású nyomdalakkok. Nekem egyből felkeltették a figyelmemet a promóciós képek alapján. Kivételesen nem rózsaszínt választottam, hanem lilát, amelynek  Purple Sky a neve. 
Kicsit csalódás mert a képeken sokkal intenzívebbnek tűnt, míg élőben annyira nem érvényesül a színe. Egyébként nem rossz, szívesen kipróbálnék más árnyalatokat is, hátha azok élénkebben mutatnak a fekete alapon. 
A Chamaleon nyomdalakkokat ITT keressétek 4,59 dolláros áron.

Nagyon kedves volt a kapcsolattartóm, mert kaptam egy plusz lemezt is a csomagba. Ezt már nagyon régóta nézegettem és örültem neki, hogy kipróbálhatom végre. 
Csodás virágmotívumok vannak rajta. Nagyon-nagyon szeretem az indás jellegű mintákat, így biztos vagyok benne gyakran készítek ezzel a lemezzel manikűrt.
Egyébként a szokásos BPS minőség, kellően mélyek a lemezek, a márka nyomdalakkjaival tökéletesen működnek.A lemezt EZEN a linken találjátok meg 2,19 dolláros áron. 

Vásároltam korábban transzferfóliákat, de még ragasztóm nem volt. Kapva kaptam az alkalmon és kértem egyet, amiről elég jó véleményt írtak. Nem gondoltam volna,hogy ilyen nehéz technika ez, elég sokat próbálkoztam, amíg sikerült valami vállalható manikűrt összehoznom. Sajnos elég ívelt a körmöm felülete, így nem is tudom igazán rádörzsölni a mintát a körmömre. Egyébként nagyon tetszene ez a technika, ha nem lenne túl körülményes. Nagyon sokféle tutorial videót láthattok, hogyan kell transzferfóliás manikűröket készíteni, szóval ajánlom, hogy Youtube-on nézelődjetek. A ragasztót 3,29 dolláros áron tudjátok megvásárolni EZEN a linken. 

Végül, de nem utolsó sorban az második kedvencem a teszt csomagból, az ez a vizes matrica ív. A nyomdapalettánál már említettem mennyire szeretem az indaszerű mintákat, a vékony vonalakat. 
Nagyon-nagyon egyszerű felhelyezni és bármilyen alapszínen jól mutatnak ezek a virágminták. A matricát ITT meg tudjátok vásárolni 0,99 dolláros áron. 

2 megjegyzés

  1. Szépek a manikűrök, különösen a kék tetszik, nekem is megvan ez a lakk.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm szépen :). Az egyik kedvenc lakkom.

      Törlés