2018 | Januári kedvencek

Szempillantás alatt eltelt a 2018 első hónapja. Igazából évek óta benne vagyok egy rossz életszakaszba és ez rányomta a bélyegét az új évre. De az elmúlt évek eseményei miatt nem is tulajdonítok az új esztendőknek jelentőséget, mert vannak dolgok, amelyek évek alatt nemhogy jobb lenne, de egyre rosszabb. De nyilván semmi nem fekete és fehér, úgyhogy a túlnyomóan rossz élmények mellett azért akadtak jó dolgok is. A jó dolgok egy kis része ebben a bejegyzésben szerepel. 


Habár a tél még mindig tart, de egy kis tavaszt belecsempésztem én is a hétköznapjaimba. Ha éppen nem az Avon Vanilla caramel habfürdőjében lubuckolok, akkor a Lush Plum Rain tusfürdőjével teszem izgalmassá a délelőttjeimet vagy az estéimet.
Karácsony már ugyan elmúlt és a fát is leszedtük már, mégsem tudtam elengedni az ünnepi illatokat. A Bath&Body Works a legkedvesebb karácsonyi illatom, nem tudnék már nélkül egy telet sem elképzelni. A BBW ultra sheavajat tartalmazó testápolóit egyenesen imádom! 
Ami nem fért a képre az a Lush Valentin-napi kollekció egyik darabaj a Tunnel of Love szappanja. Hamarosan olvashattok róla tesztet, de ettől függetlenül azt javasolom menjetek el valamelyik Lush üzletbe megszagolni. 
Nem mehetek el szó nélkül a SweetYou márka mellett sem. Sajnos már minden darabját elhasználtam a bejegyzésben lévő kozmetikumokat, de itt a helyük a kedvencek között.


Arcápolás terén is fedeztem fel újdonságokat az elmúlt hónapokban. December óta használom az Avon Nutra effects lemosóját, amelyet reggel és este használok. Esténként a Ziaja tengeri algás micellás vizével megyek biztosra a tökéletesen tiszta arcbőr érdekében. Volt szerencsém kipróbálni a Neogence nemrég megjelent maszkjait. Nem léteznének fátyolmaszkok a Földön, akkor biztosan nem tudnám ennyire sem karbantartani a bőrömet. 


A kezemet tökéletesen hidratálja a Ziaja mézeskalács illatú kézkrémje. Nagyon szeretem, mert gyorsan beszívódik és mennyei illata van. 
Decemberben megkerestek a Nicole Diary webáruháztól, hogy kipróbálnék-e tőlük termékeket. Egyelőre szegényes a kínálat, de napról napra töltik fel az újdonságokat. Nyomdalakkok terén vannak hiányosságaim, ezért esett a választásom a képen szereplő nyomdalakkra. Instagramon láthattatok vele készült manikűrt. Teljesen meg vagyok elégedve ezzel a nyomdalakkal, úgyhogy biztosan lesz még pár árnyalat a készletemben. 
Az Avon Periwinkles elnevezésű lakkjáért teljesen odavagyok. Ez egy olyan kék árnyalat, amely minden évszakra tökéletes választás lehet. Manikűrt Instagramon láthattatok vele. 


Ajakápolás terén elég sok mindent felhalmoztam az elmúlt hónapokban, felfedeztem újdonságokat és évekkel ezelőtt próbált termékeket. A Camaleon Cosmetics ajakápoló szettje csodát tesz a hideg időjárásban. 
A Sierra Bees ajakápolóiról sokat olvastam már és anyukám munkatársának köszönhetően megtapasztalhattam azt, hogy miért is szeretik ennyien. Az illatával nem vagyok kibékülve, de a hatása egyedülálló. 
Az Oriflame univerzális balzsamját újra felfedezhettem a márka jóvoltából. Ebből a termékből bő 10 évvel ezelőtt irdatlan mennyiséget használtam el. Szerencsére a színvonal nem változott az évek elteltével sem, az univerzális balzsam ugyanolyan hatékony ajakra, körömágybőrre és száraz területek kezelésére, mint régen. 


Az utóbbi idő kedvenc sminktermékei közt helyet kapott az Avon oly' népszerű bronzere. Igaz, hogy nyáron jelent meg vele a márka, de szerintem télre is tökéletes. 
A Nikoli Makeup szemhéjpúderei verhetetlenek számomra. Sminket egyelőre Instagramon láthattok, de ha minden jól megy hamarosan írok ezekről a színekről. Addig is biztatni szeretnék minden sminkkedvelő lányt, hogy próbálja ki a Nikoli szemhéjpúdereket, mert tényleg varázslatosak. 
A Camaleon varázsrúzsairól nemrég írtam tesztet és ahogy a nevükben is benne van igazán mágikusak.

A Linkin Parkhoz igazából nem fűznék kommentárt. Nagyon-nagyon sokat hallgattam az utóbbi időben ezt a dalt.


Szerintem a Vaiana (Maona) rajzfilm nem kapott kellő figyelmet, pedig az egyik legjobb mese, amelyet az elmúlt pár évben készítettek. Van benne egy szuper dal, amelyet már orrvérzésig hallgattam. Szerintem simán van olyan jó, mint a Legyen hó a Frozenben. Az angol és a magyar verzió is csodálatosan szuper. 


Ezek lettek volna a januári kedvenceim. Van közös kedvencünk? 

Nincsenek megjegyzések