Újdonság a polcomon | Neogence fátyolmaszkok

Boldog Karácsonyt Kívánok minden kedves olvasómnak! Remélem a kajakómák között van időtök bejegyzést olvasni.
Az ünnepek között sem szabad megfeledkezni a bőrápolásról, ráadásul itt vannak az év végi bulik, összejövetelek. Szerintem az év utolsó napján szeretik sokan kihozni magukból a maximumot. A Neogence újdonságaival ragyogó arcbőrrel köszönthetjük az új évet. 
Óriási maszkfogyasztó vagyok, ezen belül is a fátyolmaszkok a kedvenceim. A Neogence maszkokat az itthoni megjelenés után nem sokkal kipróbáltam, így minden általam próbált újdonságot a márkához viszonyítottam. Az évek alatt számos fátyolmaszkot kipróbáltam és azt kell mondjam a Neogence maszkok benne vannak nálam a toplistában. 
Pár héttel ezelőtt jelentek meg a N3 és N3+, N5 kínálatában újabb gyöngyszemek. A márka maszkjairól általánosságban elmondható, hogy jó minőségű anyagból készülnek, a hatóanyagok kiválóak. Ami nagyon tetszik a Neogence maszkokban, hogy pontosan annyi mennyiségű szérumot tartalmaz egy-egy tasak, hogy nem megy kárba egy csepp sem. Nem csöpög összevissza, amikor kiemelem a tasakból, és a nyakamra sem folyik le felapplikálás után. A szérum minősége elsőosztályú, amint az arcbőrömre felhelyezem szinte azonnal érezni lehet ahogyan dolgozik.
Elég 10-15 percig fennhagyni a maszkot, majd a maradék szérumot bemasszírozni a bőrbe és látványos a végeredmény. A bőröm feszesebb, az egyenetlenségeket feltölti, élettel teli lesz és ragyogó. Egy szóval: majd kicsattan a bőröm az egészséges összképtől. Az előbb írt hatások pedig 2-3 napig is kitartanak. Plusz hidratálást sem igényel a bőröm, ha nem teszem ki szélsőséges hőingásnak (melegből ki a hidegbe és fordítva). Az új maszkok közül bárki megtalálhatja a bőrtípusának megfelelő termékeket. Én az alábbi hatot fátyolmaszkot próbáltam ki: extra táplálás olíva kivonttal, revitalizáló hialuron komplexszel, az oly népszerű C-vitaminnal, bőrmegújító hatás körömvirág kivonattal és revitalizáló peóniával.
Megmondom őszintén, nagyon nehéz egyet kiemelni a hátból, mert mindegyiket egyformán imádta az arcbőröm. Ami mégis meglepetést okozott az a virágos maszkok hatékonysága és csodás enyhe aromája. Korábban nem próbáltam virág kivonatot tartalmazó kozmetikumokat, de felveszik a versenyt a gyümölcsöt vagy hialuront tartalmazó társaikkal.A Neogence maszkokat ITT találhatjátok és válogathattok kedvetekre. További Neogence termékekért látogassatok el a SzépségCenter webshopjába. 

Nincsenek megjegyzések