Limitált kiadás | Bettina Barty unikornis testápoló

Pár nappal ezelőtt olvashattatok a Bettina Barty féle unikornis tusfürdőről. A mai napon pedig a testápoló párjáról írtam Nektek. Unikornis-mániásoknak előjáróban annyi, hogy kötelező!Ezt a testápolót is a Notino webshopjából rendeltem még pár hónappal ezelőtt. A csomagolása teljesen megegyezik a tusfürdőjével, amely egy kicsit zavaró annyiban, hogy ha nem olvasom el a feliratot akkor néha nem sikerül a célnak megfelelően használni. 
A testápoló állaga könnyed, hamar beszívódik. A hidratálása nekem elég, de akinek száraz bőre van, szerintem most, a téli időszakban kevés lesz. Mivel a hidratálása közepes ezért minden este bekenem vele magam.  
Az illata nagyon hasonlít a tusfürdőjéhez, eleinte az áfonya fanyar aromája érződik ki, de a bőrömön egy pár perc elteltével előbújik egy kevés vanília. Még másnap reggel is halványan érzem magamon a testápoló illatát, úgyhogy a tartóssága nálam csillagos ötös. Összességében egy jó minőségű testápolónak gondolom a Bettina Barty Vanilla Bluberry Cupcake terméket. Télen kevés a hidratáló hatása, de tavasszal és ősszel megállná a helyét. Gyorsan beszívódik, nem hagy maga után ragacsos filmréteget. Az illata pedig egyszerre frissítő és édes, tartóssága rendkívüli.

További Bettina Barty kozmetikumokat a névre kattintva találhattok a Notino webáruházban. 

Nincsenek megjegyzések