Freeman, Sweet Tea & Lemon Peel-Away Clay Mask

A fátyolmaszkok mellett az agyagos maszkok a gyengéim. Hihetetlen hatékonyak tudnak lenni, amelyek valóban tisztítják a bőrt és segítenek a faggyútermelés csökkentésében. 
A Notino webáruház bővelkedik a Freeman maszkokban, amelyek agyagalapúak. 


A márkát Larry Freeman alapította Beverly Hillsben 1915-ben. A márka fő vonala, hogy gyümölcsökkel és aktív növényi kivonatokkal gazdagított arcápolási kozmetikumokat gyárt. Emellett a csomagolásra és a finom illatokra is ügyel.

Szeretem a Freemanben azt, hogy 15 ml-es tasakokban is kaphatóak maszkjaik, így nagyon olcsón próbálhatjuk ki őket. Ha valamelyik nélkül nem tudnunk élni akkor a tubusos, nagyobb kiszerelést is megvásárolhatjuk. Egy-egy ilyen tasak 2-3 alkalomra bőven elegendő heti egyszeri használat mellett. 
A Sweet tea & Lemon Peel maszk elsősorban kombinált és normál bőrűeknek ajánlanám. A maszk illata kellemes, a citromos tea keveredik az agyag jellegzetes illatával. A maszkot ecsettel szoktam felvinni, viszonylag vastagabb rétegben. Miután teljesen megszáradt az agyag, bő langyos vízzel lemosom az arcbőrömet, majd óvatos, lapogató mozdulatokkal itatom fel a vizet. A termék hatása kiváló, a bőrömet nagyon tisztának, üdének és feszesnek érzem. 
Télen szüksége van a bőrömnek egy kis extra hidratálásra, hiszen az agyag önmagában szárító hatással bír. 

Összességében egy remek maszkról van szó, amely ár-érték arányban bőven megállja a helyét. Az illata kifejezetten kellemes, egyáltalán nem erős. Az agyagalapnak köszönhetően a maszk alaposan tisztítja a bőrt, aznap a faggyútermelést is csökkenti, kevésbé lesz zsíros és fénylő a T-zónában és az államon. 

Ti próbáltátok már a Freeman maszkokat? 

Nincsenek megjegyzések